Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

And Just Like That: avlidne karaktären återupplivas i bisarr reklamfilm (OBS! Spoilers)

Först och främst: den här artikeln innehåller en stor spoiler från första avsnittet av “And Just Like That”, tv-serien som utgör fortsättningen på “Sex and the City”. Och nu när vi sagt detta kan vi göra en djupdykning i den bisarra reklamfilm som släppts i sviterna av det första avsnittet…

Foto: Instagram @justlikethatmax

Om du redan har hunnit titta på det första avsnittet av “And Just Like That” så vet du att det bjuder på en händelse som nog chockade de flesta tittare.

Återupplivade karaktären

Carries make Mr Big – som egentligen heter John James Preston – avlider i en hjärtattack under de sista minuterna av avsnittet. Detta har, knappast oväntat, varit den största snackisen efter säsongspremiären, men nu har saker och ting tagit en något oväntad vändning.

Mr Big, spelad av Chris Noth, får nämligen en hjärtattack kort efter ett träningspass på en träningscykel av märket Peloton. I samband med detta störtdök Pelotons aktier, något som nu fått företaget att återuppliva Mr Big i en reklamfilm.

Foto: HBO

Ett enda stort PR-knep?

I reklamfilmen sitter Mr Big och Peloton-instruktören Jess King på en soffa framför en sprakande brasa. “Du ser jättebra ut”, säger King. “Jag mår jättebra”, svarar Mr Big och föreslår ett träningspass. “Livet är för kort för att inte göra det”, säger han.

Även om många tycker att reklamen är rolig så tror andra att det hela har varit ett PR-knep från början till slut. Kritiker säger att Pelotons reklamfilm är lite väl perfekt och att den kom ut misstänkt tätt inpå premiären av “And Just Like That” – den kom nämligen ut endast några dagar efter att de första avsnitten släppts den nionde december.

Om detta är fallet så spelar Peloton ett högt spel: deras aktier har i dagarna varit rekordlåga i förhållande till det senaste året, och vissa konsumenter har skrivit på Twitter att de är rädda för att använda sin Pelotoncykel igen.

Källa: Today

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!