Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

And Just Like That säsong 2: Första bilderna från nya säsongen är här!

Produktionen av den andra säsongen av Sex and the City-uppföljaren And Just Like That är nu igång och i bilder från inspelningarna får vi en försmak av hur den nya säsongen kommer att se ut. Se bilderna här!

Foot: Instagram @andjustlikethatcostumes

Tidigare i år bekräftade Warner Media i ett pressmeddelande att HBO Max kommer att producera ännu en säsong av And Just Like That, uppföljaren till succéserien Sex and the City. Produktionen av säsong två har nu dragit igång och äntligen har vi fått en titt på hur den nya säsongen kommer att se ut!

Första titten på Carrie i And Just Like That säsong 2

Liksom i Sex and the City spelar kläder och mode en viktig roll i And Just Like That – och detta gäller givetvis även i den nya säsongen. I inlägg från Instagramkontot @andjustlikethatcostumes får vi en första titt på vad karaktärerna Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) och Charlotte York (Kristin Davis) kommer ha på sig i säsong två.

I bilderna syns Sarah Jessica Parker iförd en grön jumpsuit från märket Converted Closet. Denna har hon kombinerat med en handväska i form av en duva från JW Anderson samt skor från Dior.

Kristin Davis look består av en svart pennkjol, svarta pumps och en svart transparent prickig topp med vit krage och rosa rosett – en klassisk Charlotte York-outfit som kompletteras av en vit handväska.

Spana in bilderna här nedan!

KÖP

Vidare till HBO Max här!

KÖP

Foto: Instagram @andjustlikethatcostumes

Nästa bild
KÖP

Foto: Instagram @andjustlikethatcostumes

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!