Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

“And Just Like That” säsong 2 har filmat klart

Säsong två av And Just Like That närmar sig med stormsteg. Här är allt vi vet om den nya säsongen!

Foto: HBO Max

För drygt ett år sedan bekräftade HBO att det skulle bli ännu en säsong av And Just Like That, uppföljaren till succéserien Sex and the City. Nu meddelar Sarah Jessica Parker, som spelar Carrie Bradshaw i serien, att inspelningarna är fullbordade.

I ett inlägg på Instagram har Parker publicerat ett suddigt foto från festligheterna efter sista inspelningsdagen. På bilden syns hon pussa Nicole Ari Parker, som spelar Lisa Todd Wexley i serien.

“Du luktar ALLTID så gott”, skriver Sarah Jessica till sin kollega, som hon har taggat i inlägget.

Hon passar även på att tacka skådespelare och andra medarbetare från serien.

Vad handlar And Just Like That säsong 2 om?

Handlingen i den andra säsongen av And Just Like That är – som förväntat – hemlig. Däremot har Sarah Jessica Parker berättat följande:

“Säsong 2 handlar om motståndskraft och återhämtning och skratt, och att kunna skratta lättare när man har upplevt sorg”, sa Parker till ET i september 2022. Hon tillade att den nya säsongen innehåller “fler av våra nya skådespelare som vi älskar.”

Förutom de skådespelare som deltog i den första säsongen av And Just Like That kommer Aidan Shaw, som spelade en av Carries pojkvänner i Sex and the City, att återvända i säsong två – och av bilder från inspelningarna att döma hittar det forna paret tillbaka till varandra.

När har And Just Like That säsong 2 premiär?

Något exakt premiärdatum för säsong 2 av And Just Like That är ännu inte känt, men enligt People har den nya säsongen premiär någon gång under sommaren 2023.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!