Nöje

Andreas Carlsson om sågningen av Cornelia Jakobs i Idol

Efter att ha sågats i Idol 2008 fick Cornelia Jakobs en rejäl revansch nu i lördags när hon vann årets omgång av Melodifestivalen. Nu har tidigare jurymedlemmen Andreas Carlsson uttalat sig om de hårda ord han riktade mot artisten när hon sökte till Idol som 16-åring.

Foto: TV4

Cornelia Jakobs audition i Idol 2008 krossades av juryn som menade att hon inte var så bra som hon själv trodde. Cornelia Jakobs har själv berättat om hur de hårda orden påverkade hennes självförtroende en lång tid framöver.

Foto: TV4

Anders Bagge har bett om ursäkt

14 år senare fick hon sin revansch när hon i lördags kammade hem segern i årets omgång av Melodifestivalen. Med låten “Hold me closer” sopade hon banan och vann även över den tidigare idoljurymedlemmen Anders Bagge. Anders Bagge har bett Cornelia om ursäkt för hennes audition men menar att han inte var elak mot henne.

Foto: TV4

Andreas Carlsson ångrar de hårda orden

Någon som däremot inte höll tillbaka på kritiken var Andreas Carlsson som var särskilt hård mot den 16-åriga tjejen med akustisk gitarr. Till Expressen har han nu uttalat sig om händelsen och menar att tv-formatet också påverkat att han var så hård i programmet. “Vem bryr sig i det stora hela om vad jag sitter och säger i tv-rutan, det är ju ens egna musikaliska resa som räknas och nu har hon bevisat att hon är en fullfjädrad artist och låten är jätte- jättebra, jag är väldigt glad för hennes skull”, säger han till Expressen.

Källa: Expressen

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!