Nöje

Andreas Wijk klar för Let’s Dance 2023

Ännu ett namn är bekräftat till Let’s Dance 2023: Andreas Wijk. Så här säger artisten själv om att delta i det populära programmet.

Foto: TV4

Förra veckan fick vi reda på att Richard Sjöberg blir en av de kändisar som deltar i årets upplaga av Let’s Dance. Nu har TV4 släppt ännu ett namn: Andreas Wijk. Det avslöjar artisten i Efter fem.

“Hoppas på att inte bryta några ben”

På programmets officiella Instagram-konto berättar Wijk själv den glada nyheten:

“Jag kommer byta ut musikstudion mot dansstudion den här våren för jag har tackat ja till Let’s Dance 2023. Jag hoppas på inga brutna ben och att det här kommer gå vägen”, säger han med ett skratt.

Detta är inte första gången som Wijk har fått frågan om att delta i programmet. Enligt Aftonbladet blev han erbjuden att delta redan för tio år sedan, men tvingades tacka nej på grund av en hjärtoperation.

För tidningen berättar han om sina förhoppningar och farhågor inför att delta:

“Jag har verkligen ingen aning om hur det här kommer att gå och hur jag ska kunna ta koreografi och fotarbetet. Det känns som att det är det som kommer att bli svårast, men det ska ju bli hur kul som helst. Som jag har förstått det är det här den roligaste bubblan man kan vara i.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!