Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Angelina Jolie om livet efter Brad: “Har varit en svår tid”

I en intervju med Vanity Fair talar Angelina Jolie nu ut för första gången om livet efter Brad, barnen och hur det är att vara ensamstående mamma.

Foto Kostas Baltas/Intime/Athena Pict/REX/Shutterstock

Det är nästan ett år sedan Angelina Jolie och Brad Pitt chockade omvärlden med att gå skilda vägar. “Sommaren 2016… blev det dåligt”, säger Jolie, men ändrar sig till: “Jag vill inte använda det ordet. Saker blev svåra.” I en intervju med Vanity Fair pratar nu Jolie ut om livet efter Brad, barnen och hur det är att vara ensamstående mamma.

“Jag var väldigt orolig för min mamma när jag växte upp. Jag vill inte att mina barn ska vara oroliga över mig, säger hon till tidningen. “Jag tycker att det är väldigt viktigt att gråta i duschen och inte framför dem. De behöver veta att allt kommer att bli bra även när du själv inte är säker på att det blir det.”

Ryktena om att parets galna livsstil och resande skulle ha bidragit till uppbrottet förnekar Jolie. “Vår livsstil var inte på något sätt negativ”, säger hon. “Det var inte problemet. Det är och förblir en av de underbara möjligheter vi kan ge våra barn… De är sex väldigt starka, omtänksamma, världsliga individer. Jag är väldigt stolt över dem.”

Jolie säger att barnen genom uppbrottet var “väldigt modiga… ibland behövde de vara det.” Angelina Jolies mamma, Marcheline Bertrand, skiljde sig från Angelinas far, Jon Voight, efter att Voight enligt uppgift lurat dem. Efter lång tid har Jolies nu försonat sig med sin pappa. “Han har varit väldigt bra på att förstå att de behövde sin farfar vid denna tidpunkt. Jag hade ett terapimöte igår kväll och då var han där med dem”, säger hon.

Just nu har Jolie tagit en paus ifrån jobbet för att fokusera på sina barn. “Jag vill bara göra ordentliga frukostar och ha kvar huset”, säger hon. “Det är min passion. På mina barns begäran tar jag matlagningskurser. När jag går och lägger mig på natten tänker jag: gjorde jag ett bra jobb som mamma eller var det en genomsnittlig dag?”

Läs hela intervjun här.

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!