Nöje

ANI – Här är allt vi vet om Bianca Ingrosso och Lovisa Worges nya smyckesvarumärke

Nu har Bianca Ingrosso och hennes före detta assistent Lovisa Worge äntligen lanserat sitt nya varumärke – smyckesmärket ANI. Här är allt vi vet om märket och den första kollektionen”Best friend collection”.

I november berättade Bianca Ingrosso att hennes assistent Lovisa Worge hade sagt upp sig – och hintade samtidigt om att hon och Worge istället skulle starta ett företag tillsammans.

Fyller gapen mellan budget och lyx

Hittills har detta nya företag varit något av en hemlighet, men nu vet vi vad det är som duon har jobbat på under den senaste tiden: det nya smyckesföretaget ANI, vars produkter ska fylla gapet mellan budget och lyx med hållbara smycken som samtidigt är plånboksvänliga.

I ett pressmeddelande berättar Ingrosso mer om visionen bakom ANI:

“Jag fick ett armband av Lovisa i present för drygt två år sedan, ett typ av kompissmycke – jag fick ett, och Lovisa köpte ett likadant till sig själv. Gesten skulle symbolisera “jag bär dig, du bär mig”. Armbanden höll inte särskilt länge, och vi började fundera på varför smycken som håller alltid måste vara dyra, vilket blev grunden till ANI.”

Har skjutit upp lanseringen två gånger

Den första kollektionen går under namnet “Best friend collection” och består av halsband, armband, örhängen och ringar. Smyckena uppges vara en kombination av minimalistisk elegans och high-end fashion och kommer i olika grundmetaller beroende på smycke och design.

I ett pressmeddelande berättar Worge att hon och Ingrosso påbörjade arbetet med ANI för ett år sedan:

“Vi har i ett års tid arbetat stenhårt med att bygga ANI. Lanseringen har vi skjutit på i två omgångar, då vi inte är intresserade av att lansera någonting som känns till 98 procent bra – det måste vara 100 %. Vår första kollektion ’Best friend collection’ är framtagen för att bäras såväl till vardags som till fest. Våra smycken är designade för att passa alla tillfällen”, säger Lovisa Worge.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!