Nöje

Anna Delvey: Jag är inte en bedragare

I en exklusiv intervju berättar Anna Sorokin – känd som Anna Delvey – om sina upplevelser av att sitta i fängelse. Men trots att hon blivit fälld för sina brott vägrar hon förlika sig med epitetet bedragare.

Foto: Skärmdump

I det senaste avsnittet av podcasten Call Her Daddy intervjuar Alex Cooper den ökända bedragerskan Anna Delvey, eller Anna Sorokin som hon egentligen heter. Anna blev känd världen över efter att Netflix-serien “Inventing Anna”, som handlar om hennes bedrägerier i New York under 2010-talet, släpptes på streamingplattformen i februari i år.

Anna dömdes till fängelse för sina brott 2019 men blev villkorligt frigiven i februari 2021. En månad senare häktades hon av amerikanska immigrationsmyndigheter och hon har suttit i häktad sedan dess.

Har blivit friad till flera gånger

I Call Her Daddy berättar Anna bland annat att hon under sin tid i fångenskap har mottagit allt från erbjudanden om att bli adopterad till frierier.

“Jag har definitivt blivit friad till mer än någonsin förut”, säger hon i avsnittet.

Anna har tidigare berättat att hon blev populär bland de andra fångarna när hon satt i fängelse. Men på frågan om hon är en person som är lätt att tycka om tvekar hon:

“Jag vet inte. Det är inget som jag skulle vilja säga om mig själv. Jag hoppas det. Jag försöker att inte vara outhärdlig.”

Vill inte kalla sig själv bedragare

Anmärkningsvärt nog vill Anna inte kalla sig själv för en bedragare. På frågan om hon någonsin sagt till folk att hon var en tysk arvtagerska svarar hon:

“Vad är det för mening? Det är jättelöjligt.” Hon menar att en bedragare är något av en skådespelare, vilket hon inte ser sig som. “Har någon någonsin hört mig prata på ett annorlunda sätt? Då vill jag se beviset för det.”

I förra veckan berättade en av Annas advokater att han misstänkte att hon hade deporterats till Tyskland, men enligt de senaste uppgifterna befinner hon sig fortfarande i häkte.

Källa: Call Her Daddy

Foto: Skärmdump

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!