Nöje

Annas Pippikakor – stöttar flickor på flykt

Pippi älskar pepparkakor och hon är även förtjust i rabarberkräm. Nu har Annas Pepparkakor tagit fram den perfekta Pippikakan i samarbete med den globala kampanjen “Pippi of Today” som stöttar flickor på flykt. 

Astrid Lindgren AB och Rädda Barnens globala kampanj “Pippi of today” bidrar till att stötta flickor på flykt. “Vi på Annas är både stolta och glada över det fina och viktiga samarbetet med Astrid Lindgren AB. Förutom det viktiga uppdraget att stödja ‘Pippi of Today’ och flickor på flykt, har samarbetet gett oss möjligheten att levandegöra delar av de fantastiska berättelserna och ta fram produkter som alla med en relation till Pippi, oavsett ålder, ska kunna njuta och glädjas av”, säger Eva Forsberg, Annas Pepparkakor.

Sedan sin entré 1945 har Pippi översatts till fler än 100 språk. Som bekant älskar också Pippi sötsaker och inte minst pepparkakor. Annas Pepparkakor har därför tagit fram den oväntade och tokiga Pippikakan, en lekfull och prickig kaka med smak av vanilj och rabarber. 

Annas Pippikakor kommer finnas på ICA, Coop och Bergendahls för det rek. pris 28.90 sek.

Läs även:

Annas Pepparkakor 2021 – här är årets smak.

Cider med smak av skumtomte – höstens bästa nyhet.

Juleskum 2021 – spana in årets nya smaktwist från Cloetta.

Blossa glögg 2021 – här är nya smaken.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!