Nöje

Anne Hathaway gav oss precis världens hint om att det blir en Prinsessas dagbok 3!

Vi slutar aldrig att älska Mia Thermopolis och hennes förvandling från vanlig highschool-elev till prinsessa. Nu verkar det som att vi kommer få återse Mia och hennes gäng en tredje gång och det är kanske tidigare än vad vi trott.

anne-hathaway-prinsessas-dagbok-3Foto: REX

Det har spekulerats om att det kommer bli en tredje film om prinsessan Mia, men inget har bekräftats. När Anne Hathaway besökte Watch What Happens Live with Andy Cohen avslöjande hon några stora detaljer kring om det är en uppföljare på väg.

– Det finns ett manus för en tredje film. Jag vill göra det. Julie Andrews vill göra det.  Debra Martin Chase, vår producent vill göra det. Vi vill alla att det verkligen ska ske.

Det låter ju för bra för att vara sant, och det verkar dock inte vara helt klart att filmen blir av. Enligt Hathaway jobbar det på det, men de vill inte göra det om filmen inte kommer att bli bra.

– Det är bara det att vi inte vill göra det om det inte blir perfekt, för vi älskar filmen lika mycket som ni älskar den. Det är lika viktigt för oss som för er och vi vill inte släppa någonting innan det är klart. Men vi jobbar på det.

Vi får nöja oss med detta så länge, men det gör inget. Vi är så peppade på att få veta mer!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!