Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Anne Hathaways klockrena inlägg till de som kommenterar andras kroppar

Anne Hathaway som just nu går upp i vikt inför en kommande roll tänker inte ta en diskussion med de som hetsar och kommenterar andras kroppar. På Instagram är hon tydlig med sitt budskap: “Det är er det är fel på, inte mig”.

anne-hathawayFoto: Rex

Superskådespelerskan Anne Hathaway har medverkat i otaliga filmer och skapat sig en stor skara fans. Inför hennes 10,4 miljoner följare på Instagram berättar hon nu att hon går upp i vikt inför en ny film och att “det går bra”. Innan de hatiska kommentarerna om “fat shaming” rullar in (som hon är beredd på att få) säger hon ifrån på skarpen.

– Till alla er som som kommer att kommentera min kropp under de kommande månaderna, it’s not me, it’s you. Peace, skriver hon.

Inlägget har fått många fina och stöttande kommenterar ifrån fansen som skriver att hon är vacker oavsett och att man aldrig ska låta folk som betyder så lite få inverka så mycket på en.

– Fy skäms på er som hånar de som väger mer. Det är tråkigt att hon ens ska behöva ge en anledning på varför hon kommer att gå upp vikt, skriver någon.

– Jag älskar och stöttar dig inför alla dina kommande roller. Så stolt över dig. Fortsätt att vara den bästa, skriver en annan.

Vi på Metro Mode tycker att det är så bra att Anne Hathaway säger ifrån och tydligt meddelar vad hon tycker om personer som kommenterar andras kroppar.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!