Nöje

Annette Haga om hatet från Janni Delérs fans: “Konstiga kommentarer”

Förra veckan avslöjade skidåkaren, entreprenören och influencern Jon Olsson att han hade hittat kärleken på nytt efter förra sommarens uppbrott från Janni Delér. Nu berättar hans nya flickvän Annette Haga om sin syn på de hatiska kommentarer som riktats mot henne online sedan förhållandet blev känt.

Foto: Instagram @nettenestea

Jon Olssons nya flickvän är norska influencern Annette Haga, som går under namnet @NetteNestea på sociala medier. Intresset för den nya relationen har varit stort, och nu har Haga besvarat några av sina följares mest angelägna frågor i sin story på Instagram.

“Förväntade mig att folk skulle ha åsikter”

Influencern, som har sönerna Sander och Matheo tillsammans med sin före detta make Emil Løvstad Haga, svarar bland annat på frågan om hon skulle vilja ha fler barn:

“För några månader sen skulle svaret ha varit 100 % ja men jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om det just nu”, skriver hon.

Liksom Haga har även Olsson barn sedan en tidigare relation: sonen Leon och dottern Leia som han har ihop med ex-frun Janni Delér, en influencer med 1,2 miljoner följare på Instagram. Under frågestunden kommenterar Haga de negativa kommentarer som riktats mot henne de senaste dagarna:

“Jag förväntade mig några konstiga kommentarer och att folk skulle ha åsikter. Men jag blir inte lätt förolämpad och särskilt inte av främlingar så… jag har aldrig varit lyckligare.”

Haga berättar även att det faktum att hon och Olsson har ett distansförhållande inte är “idealiskt”. Samtidigt intygar hon att paret har lyckats hitta tid att träffas trots omständigheterna:

“Vi har spenderat mycket mer tid tillsammans än isär, och jag tror att när du träffar din själsfrände hittar du ett sätt att få det att fungera”, skriver hon.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!