Nöje

Ansök om Grammisgalans roligaste jobb – det kan vara ditt på 10 sekunder!

Gillar du musik, kändisar, tech och mode? Då kan det här vara jobbet för dig! Den 28 februari är det dags för Grammis 2017 och Universal Music söker nu efter en person som kan sköta deras Snapchat-konto under galakvällen. 

grammis_2017_2Foto: Unsplash & IBL/Karin Törnblom

“Snapar du hellre än att jobba?” är frågan Universal Music ställer till sina följare i sin något annorlunda jobbansökan. Inför årets Grammis den 28 februari söker de efter en person som vill Snapchat-rapportera på ett roligt och kreativt sätt under galan. Tre av kvalifikationerna som krävs är “uthålligheten att snapa i timmar, umgås med kändisar (även B-kändisar) och att kunna byta mellan kamera- och selfie-läget”, skriver Universal Music på sin Instagram.

Om det låter som ett jobb för dig så är du bara drygt 10 sekunder från att haffa tjänsten! Det enda du behöver göra är att lägga till Universal Musics Snapchat-konto @umusicse som vän. Därefter snapar du in en 10 sekunders presentation av dig själv där du visar upp vem du är genom att sjunga, dansa eller göra andra utsvävningar. Sen är det bara att vänta och se om just du är den utvalda.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!