Nöje

Antikrundan 2022 – här är orterna som får besök i sommar

Just nu planeras nästa turné för Antikrundan i sommar och i augusti kommer Borås, Strömstad, Båstad, Virserum, Eskilstuna och Skellefteå få besök. På plats kommer programledaren Anne Lundberg att finnas tillsammans med Antikrundans experter.

Foto: SVT

Redan nu kan tittare skicka in bilder på otympliga föremål som man önskar få värderade. Redaktionen väljer sedan ut ett antal föremål som antingen hämtas till inspelningsplats eller leder till ett hembesök.

Vill att besökarna föranmäler sig

“Det ska som alltid bli roligt att få åka ut på en ny Antikrundanturné i sommar! Det känns befriande att läget är avsevärt annorlunda i år jämfört med de produktionsår vi haft under pandemin. Vi har dock lärt oss massor och har en annan beredskap nu om situationen skulle ändras till sommaren. Vi är exempelvis väldigt glada om besökarna föranmäler sig. Det ger oss en vink om hur många som kommer och ett lätt sätt att kommunicera med alla besökare om vi skulle behöva göra det inför turnén”, säger Pernilla Månsson Colt som är producent för programmet.

SVT ber besökare som önskar att medverka att föranmäla sig via länken och att hålla antalet föremål till max tio för att korta ner köerna. Läs mer om hur du anmäler dig här.

Inspelningsplatser sommaren 2022

Borås, Textile Fashion Center 19/8
Strömstad, Kulturhuset Skagerack 21/8
Båstad, Norrvikens trädgårdar 23/8
Virserum, Virserums Konsthall 27/8
Eskilstuna, Munktellmuséet 29/8
Skellefteå, Sara Kulturhus 31/8 

Foto: SVT

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!