Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Äntligen är trailern till “Fantastiska vidunder – Grindelwalds brott” här – vi är så taggade!

Nu är dagen vi alla har väntat på äntligen här. Den första trailern till den nya filmen om Newt Scamander i Fantastiska vidunder är äntligen här och vi är allt annat än besvikna. 

Foto: Warner Brothers

Till allas Harry Potter-fans stora förtjusning får vi i trailern återvända till Hogwarts, ungefär 70 år innan Harry Potter klev in genom portarna. Det är inte bara Hogwarts som gör comeback på vita duken utan även en annan mycket välkänd karaktär från J.K Rowlings magiska värld – ingen mindre än Albus Dumbledore. Professorn är betydligt yngre än vad vi är vana att se honom och han spelas av Jude Law. Vi får även se Johnny Depp i rollen som den onde trollkarlen Gellert Grindelwald.

I filmen får vi, precis som i Fantastiska vidunder och var man hittar dem”, följa Newt Scamanders äventyr i den magiska världen. Den här gången ska han, tillsammans med Dumbledore, ska bekämpa Gellert Grindelwald. Filmen har premiär 16 november 2018 och vi började precis längta efter hösten. I väntan på november och premiären hoppas vi på att det kommer att släppas än längre trailer.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!