Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Äntligen ett vinglas som gör det omöjligt att spilla

puff vinglas spill inte rodvin
Vi känner alla någon som ALLTID spiller. Eller kanske är du själv en sån person som liksom tappar kontrollen över dina fingrar efter ett glas vin? Äntligen har Metro Mode funnit lösningen på problemet.
 
Nu är det alltså dags för alla spillande personer där ute i vårt avlånga land att införskaffa vita mattor, byxor eller varför inte en kritvit soffa? Unna dig därefter ett gott och fylligt rödvin, för att fira liksom. Med dessa glas är nämligen spillrisken eliminerad!

Dessa smarta vinglas är resultatet av en traditionell italiensk glasblåsnings teknik, som används för att förhindra just spill och fläckar. Fyra år av forskning och förfining ligger bakom dessa glas och det är faktiskt förvånansvärt lätt och gott att dricka ur dem. Investera i ett redan nu, om glaset mot förmodan skulle gå sönder så får du ett nytt, så länge det inte gått mer än ett år sedan du köpte det. Skynda fynda nu alla Spill-Major.
 

Saturn Wine Glasses from Christopher Yamane on Vimeo.

Källa: Super Duper Studio
Bild: Rex Features

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!