Nöje

Äntligen! Här är allt vi vet om Legally Blonde 3

Igår bekräftade Reese Witherspoon att det blir en uppföljare till Legally Blonde. Här listar vi allt vi vet om årets stora filmnyhet.

legally-blonde-3-film-premiar-Foto: REX

17 år efter att första filmen hade premiär och 15 år efter den andra filmen kommer det alltså en tredje. Nu har det kommit lite (med betoning på lite) mer information, som vi mer än tacksamt tar emot.

1. Elle Woods kommer tillbaka

eftersom det bli en Legally Blonde 3? Men Reese Witherspoon bekräftade på sin Instagram att hon kommer tillbaka i rollen som Elle Woods. Hon avslöjade det med en ny version av en minst sagt klassisk Legally Blonde-scen.

It’s true… #LegallyBlonde3

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

2. Filmen kommer ut 2020

Närmare bestämt 14 februari 2020, med andra ord ganska så lång tid kvar. När den har svensk premiär vet vi inte ännu.

3. Det kommer vara samma manusförfattare

Kirsten Smith och Karen McCullah skrev manuset till den första filmen om Elle Woods kommer enligt Deadline att återvända och skriva manuset för Legally Blonde 3. Även producenten Marc Platt och Adam Siegel kommer tillbaka och producerar nya filmen.

4. Reese Witherspoon är en av producenterna

Hennes produktionsbolag Hello Sunshine är delaktig i filmen och Witherspoon kommer att tillsammans med Platt och Siegel vara en av producenterna.

5. Filmen kommer ha samma känsla

Eftersom filmen kommer skrivas av samma manusförfattare kommer tonaliteten och stilen vara densamma som i de tidigare filmerna. Med fokus på starka kvinnor och kvinnligt företagande och makt.

6. Handlingen är inte helt satt

Tyvärr vet vi inte vad filmen kommer handla om, men Reese har i en intervju med James Corden i The Late Late Show sagt vad hon tror kommer hända med Elle Woods. “Hon skulle kunna vara med Högsta domstolen, hon skulle kunna bli en stark och mäktig advokat eller så skulle hon kunna sitta i fängelse. Hon skulle kunna vara vad som helst.”

Källa: Cosmopolitan

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!