Nöje

Äntligen har Instagram gjort sig av med en av de mest hatade funktionerna

Instagram inför en ny förbättrad funktion som gör att du får bättre koll på när du faktiskt tog den där härliga bilden som fick så många likes.

instagram ny funktion

För många av oss är matte det värsta som finns och något som vi undviker i den mån det går i vardagen. Du har säkert också märkt, när du scrollar dig tillbaka i ditt Instagramflöde, att det kan innebära att du behöver dra fram en miniräknare för att kunna räkna ut ens på ett ungefär när detta foto togs. Den där härliga sommarbilden som du postade för “47 veckor sedan”, var det i maj eller juni du knäppte den? Ingen vet och ingen orkar lägga energi på att räkna ut det.

Men nu kan du alltså scrolla in i oändligheten, till din allra första bild, och få veta exakt när den togs! Hurra Instagram, äntligen: datum, månad och år!

Den senaste uppdateringen som släpptes i helgen, innehöll alltså den här nya datum-funktionen. Så har du inte uppdaterat din Instagram så är det hög tid! Nu är alltså tiden då du behövt leka gissningsleken förbi.

Tidsangivelsen som nu anger tid (för inlägg som är postade samma dag) och datum är nu placerad i nedre vänstra hörnet under bilden, inte som tidigare då antalet veckor angavs i övre högra hörnet.

Så in och scrolla i flödet redan nu och ta reda på när vårens första dag kom förra året.

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Bildkälla: Jordan McQueen

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!