Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kim Kardashian West lanserar egna sexiga emojis och kallar dem Kimojis

Kim Kardashian West lanserar egna sexiga emojis och kallar dem Kimojis
19 Se Bildspelet

Äntligen är de här, emojisarna, eller snarare kimojisarna, som fulländar våra mobiltelefoner!
Igår släppte Kim Kardashian sin Kimoji app. I appen finns över 250 nya emojis i ett integrerat tangentbord liknande det som redan finns inbyggt i våra telefoner. Emojisarna ger dig en sexig blandning av kurviga rumpor, ansikten med contouring, den berömda denim-jackan med “Married” på ryggen som vi känner igen från Kimyes bröllopsbilder.

Kimojisarna går att ladda ner till Apple-enheter och fungerar på tangentborden i iMessage, WhatsApp, Facebook Messenger med flera. I App-store går det att läsa att det snart kommer en uppdatering med fler kimojis. Helt klart värt den där tjugan den kostar!

Stjärnan själv är onekligen taggad på de nya små figurerna.
– Jag är så glad att äntligen släppa mina Kimojis! Jag har varit så spänd på att få se dem! Vi började arbeta med dem för nästan två år sedan och äntligen är de redo att användas, skriver Kim Kardashian själv på sin hemsida.

Eftersom vi inte kunde hålla oss från att ladda ner appen så kommer här ett smakprov på de 20 Kimojis vi tycker var allra bäst, kika i bildspelet!
Källa: www.kimkardashianwest.com

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!