Nöje

Äntligen mer av “Skam-Vilde”! Ulrikke Falch har släppt egen podcast

Ulrikke Falch, som förknippas med Vilde från SKAM, har släppt sitt första poddavsnitt. I ”Ulrikkes Univers” får du möta den färgstarka feministen på ett personligare plan där hennes tankar får ta stor plats. “Det är en sårbar podcast”, säger hon till NRK.

skam_ullrike_falchFoto: NRK & Andreas Fadum / IBL 

Hon är kanske mest omtalad för sin karaktär i Skam, men i verkliga livet är Ulrikke Falch långt ifrån en osäker tjej. Efter hennes genombrott i ungdomsserien hyllas hon av sina följare för att vara en förebild inom feminismen och för att gå emot normen – och nu startar hon en podcast för att bli mer personlig. I “Ulrikkes Univers” kommer du få höra hennes dagliga tankar och åsikter. Till NRK berättar Ulrikke att det har blivit en väldigt ärlig och nära podcast som involverar människor i hennes liv och problem som hon funderar över.

– Det är först och främst en sårbar podcast men jag hoppas att det kan inspirera konversationer och konfrontationer i lyssnarnas egna liv, säger hon.

Vi gissar på att feminism, sexism, ideal och psykisk ohälsa kommer tas upp då det är flera av de ämnen som står Ulrikke varmt om hjärtat och med säsongens tio gäster förväntas podcasten bjuda på många intressanta samtal.

– Mina gäster är en underbar blandning av människor som jag beundrar, nära vänner, familjemedlemmar, ex, experter och filosofer, berättar Ulrikke.

Kommande tio veckor, varje torsdag, hittar du ett nytt avsnitt av podcasten. Redan nu kan du lyssna på det första – här hör du “Ulrikkes Univers”. Så spännande och inspirerande!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!