Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Äntligen! Miley Cyrus bekräftar att hon och Liam Hemsworth är förlovade igen!

Sedan i januari i år har det florerat rykten om att Miley Cyrus och Liam Hemsworth återförenats och till och med förlovat sig igen. Nu, nästan ett år senare bekräftade (äntligen) Miley att ringen på hennes finger är en förlovningsring.

miley-cyrus-liam-hemsworth-2016-forlovade-

Paret krossade mångas hjärtan när de 2013 bröt förlovningen  men sedan i januari har Miley setts, vid flera tillfällen, bära förlovningsringen igen. Dock så har ingen av dem varken dementerat eller bekräftat att de är ett par. Fram tills nu.

 

I tisdags gästade artisten Ellen DeGeneres och pratade öppet om sin förlovning med Liam. Ellen frågade rakt ut om Miley bar förlovningsringen just nu. Vilket Miley bekräftade. Hon passade dessutom på att kritisera Liams val av ring.

 

–  Ibland brukar jag byta ut den mot en enhörning eller en Looney Tune. Då säger han “Hallå, vad är det som händer?” Då säger jag typ “Detta är inte riktigt min stil, men jag har ringen på mig eftersom du älskar mig”.

 

Så gulligt! Det förklarar också varför man bara har sett henne bära den ibland. Ellens respons på detta var sjävklart ett klockrent skämt.

 

–  Så han skulle kunna ha sparat en massa pengar genom att bara ha gett dig en godisring?

 

– Haha jag vet, svarade Miley.

 

Se hela intervjun i klippet!

 

Foto: REX

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!