Nöje

Är detta bilden som kommer få Kim Kardashian att välta internet igen?

I en intervju med magasinet Interview visar Kim Kardashian åter igen upp den kroppsdel hon är mest känd för, sin berömda rumpa – allt för att försöka “välta internet” igen.

Foto: Instagram @kimkardashian

I samband med en intervju i magasinet Interview gör Kim Kardashian ett försök att på nytt “välta internet” (eller “break the internet” på engelska), ett uttryck som myntades när hon visade upp sin berömda rumpa på framsidan av magasinet Paper 2014.

I bilder tagna i samband med intervjun syns Kardashian visa upp sin rumpa iförd nedhasade jeans, jeansjacka och suspensoar – och det sistnämnda plagget fick hon kämpa för att få använda på plåtningen:

“Teamet sa: ‘Ingen suspensoar’. Och jag sa, ‘Kom igen. Det är det här jag gör’. Det går alltid bäst för mig när jag ignorerar dem och gör det jag vill. Så, jag är glad att vi gjorde det”, säger Kardashian i intervjun.

Foto: Interview Magazine

“Jag vet vad som gör mig obekväm”

I intervjun diskuterar Kardashian sin stil under årens lopp, särskilt de uppseendeväckande outfits som hon burit på bland annat MET-galan. Hon har tidigare sagt att hon var obekväm med att täcka över sitt ansikte under galan 2021, en outfit från Balenciaga som delvis var Kanye Wests idé:

“Jag litar på mig själv på så sätt att jag vet vad som ser bra ut, och jag vet vad som gör mig väldigt obekväm. Men ibland händer det att någon säger: ‘Lita på mig. Det här ser bra ut'”, säger hon och fortsätter:

“Ibland gör det det, och ibland gör det inte det, och du får bara acceptera det. Det är inte så allvarligt. Jag bryr mig väldigt mycket, men jag kan inte låta det förtära mig. Ibland är det en dålig vinkel, dåligt ljus. Jag kan inte kontrollera allt.”

Kim Kardashian om Pete Davidson: “En bra person”

I Intervjun nämner Kardashian även två av sina ex: Kanye West och Pete Davidson. Kardashian ansökte om skilsmässa från West i februari 2021, detta efter sju års äktenskap. Davidson och Kardashian blev tillsammans förra hösten och gjorde slut i början av augusti i år.

“När jag var med Kanye, och han presenterade mig för en massa personer, så tror jag att det definitivt gjorde att folk fick en annan nivå av respekt [för mig]”, säger Kardashian och tillägger: “Jag har också sett en förändring nu när jag studerar juridik, bara gör det jag vill och blir min egen person. Folk ser det och respekterar det.”

När det kommer till Pete Davidson har realitystjärnan endast bra saker att säga:

“Han är så söt. Han är en så bra person, det finns verkligen inte många som honom. Jag är så spänd på att se vad han kommer göra i framtiden.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!