Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Är du en toppstudent? Då kan Nicki Minaj betala dina studielån

I Sverige är det väldigt lätt att få studielån, men det är inte lika roligt att betala tillbaka pengarna. Nu kan du få hjälp av självaste Nicki Minaj med att betala tillbaka lånet. För några dagar sedan la hon upp en utmaning på sitt Twitterkonto, som ledde till att 30 personer fick hjälp med pengar till studierna. Var inte ledsen om du missade chansen – utmaningen kan komma tillbaka!

Foto: REX
Källa: Twitter/@NICKIMINAJ

I söndags blev artisten Nicki Minaj tillfrågad om hon kunde betala en students studielån. Det ledde till att hon utmanade sina Twitterföljare. De som kunde intyga sina studier och visa upp A (högsta betyg) i sina ämnen skulle få ekonomisk hjälp.

Många nappade på utmaningen och bad Nicki om pengar. Totalt svarade hon 30 personer som behövde pengar till olika skolrelaterade saker, från böcker till studielån.

“Okej allihop. Det har varit roligt. Jag gör betalningarna imorgon och får se sen om jag har några pengar kvar. Jag gör några mer om en månad eller två” skriver hon på Twitter, innan hon hjälper en sista person. Well, alla med högsta betyg får hålla koll på Nickis Twitterkonto i fortsättningen! Kanske hjälper hon just dig.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!