Nöje

Den här händelsen kommer förändra din sommar – enligt ditt stjärntecken

Är du redo för att möta din framtid? Vill du börja blogga, starta en podcast eller kanske bli privatdetektiv? Nedan kan du läsa om din framtid utifrån vad som står i stjärnorna. 

Foto: Unsplash

Sommaren står runt hörnet och kanske har du massor av spännande planer framför dig. Har du länge haft en dröm som du ännu inte har uppfyllt? Då är denna sommar en perfekt tid för dig att förverkliga den. Hitta en harmonisk plats bland stugknutar, vallmo och grusvägar för att ta tag i det du verkligen drömmer om. Nedan hittar du vad som redan står om dig i stjärnorna baserat på ditt stjärntecken – låt din fantasi och kreativitet flöda.

Väduren (21/3 – 19/4)

Mest troligt att du tränar till ett triathlon

Väduren är ett energiknippe och för dig handlar det om att vinna! Ingenting gör dig lyckligare än att vara bäst på allt. Passa på att maxa ut din eldiga energi i sommar genom att genomföra tre sporter efter varandra. När du har simning, cykling och löpning kommer du garanterat njuta av din prestation.

Oxen  (20/4 – 20/5)

Mest troligt att du tävlar i en stor baktävling

Du är besatt av att fresta dina sinnen. Ett av dina största intressen har alltid varit att baka och i sommar är det dags att ta din talang på allvar. Ta dig tid att skapa en perfekt croissant och snart kommer du ha titeln som “Sommarens stjärnbagare”.

Tvillingen (21/5 – 21/6)

Mest troligt att du startar upp en podcast

Visst, många har en podcast idag, men bara en handfull av dem är faktiskt intressanta. För kära tvilling, du är en naturlig berättare. Du kan prata med vem som helst om vad som helst, så i sommar kommer du investera i utrustning för att starta dina drömmars podcast. Vem vet hur långt det kan ta dig!

Kräftan (22/6 – 22/7)

Mest troligt att du blir en komiker

Vad har en komiker och kräftan gemensamt? De vet båda hur man blandar observation, känslighet och sarkasm. I sommar följer du andra komiker för att inspireras och skriva en improvisationsklass eller utföra din första “open mick”.

Lejonet  (23/7 – 22/8)

Mes troligt att du uppträder på en festival

Som kunglighet bland stjärntecken är din framgång i princip garanterad. Bana vägen i sommar för att uppnå ego-status genom att sätta ditt sikte på att uppträda på en av sommarens festivaler. Ring in en stylist och bakgrundsdansare. Det är din tur att skina!

Jungfrun (23/8 – 22/9)

Mest troligt att du skriver en bästsäljande roman

Du styrs av Merkurius, planeten som är associerad med kommunikation och uttryck. Så det är ingen överraskning att du är bra på ord. Sätt dig med din dator i sommar (eller papper och penna om du föredrar det) under solens varma strålar för att skriva din kommande bästsäljande roman.

Vågen (23/9 – 22/10)

Mest troligt att du blir en känd skönhetsbloggare

För dig är balans och harmoni det viktigaste, även när det kommer till smink. Så varför inte tjäna pengar på din unika talang? Bana din väg som den nästa stora skönhetsbloggaren och låt dina magiska selfies leda dig till berömmelse.

Skorpionen (23/10 – 21/11)

Mest troligt att du blir en privatdetektiv

Skuggans stjärntecken skorpionen är en självklar detektiv. Varje detalj som korsar din väg leder till ett spännande mysterium. Investera i ett par skuggade solglasögon i sommar och skärp din intuition som privat utredare!

Skytten (22/11 – 21/12)

Mest troligt att du hittar ett gammalt konstföremål

Din äventyrslystna ande kommer leda dig till ett underverk i världen och du kommer stå inför ett mystiskt föremål från det förflutna. Och med Jupiter (lyckans planet) som styr dig kommer denna upptäckt leda till en stor summa pengar.

Stenbocken (22/12 – 19/1)

Mest troligt att du blir biljonär

Du kommer aldrig ge upp för att uppnå den högsta nivån av framgång och därför kommer du få in massor av pengar. Du är menad att bli biljonär, så förbered dig för en lyxig livsstil genom att sätta upp långsiktiga mål som garanterar stora pengasummor. Om du spelar dina kort rätt, kommer du snart resa mot en privat ö, som du själv äger.

Vattumannen (20/1 – 18/2)

Mest troligt att du blir värd för en “talkshow”

Vattumannen är humanitär så det är ingen överraskning att din största glädje ligger i att skapa en plattform för andra att kunna dela sina historier. Följ andra värdar för “talkshows” i sommar för att lära dig mer om hur hur man intervjuar. Börja med att starta en youtube-kanal eller börja publicera på Instagram TV. Med dina höga ambitioner kommer du snart vara där.

Fiskarna (19/2 – 20/3)

Mest troligt att du blir en sjöjungfru

Låt oss vara ärliga, du befinner dig redan halvvägs mellan fantasin och verkligheten. Du är i ordningen det sista stjärntecknet, vilket gör dig till den mest känsliga och mystiska av dem alla. Bli inte förvånad om du odlar en fiskstjärt i sommar. I din värld av fantasier har mystiska händelser säkert redan hänt.

Källa: Cosmopolitan

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!