METRO MODE + Starbucks

Är du social, shoppingsugen eller upptagen? Det här avslöjar ditt kaffe om dig

Älskar du svart kaffe eller är du besatt av latte toppad med grädde? I samarbete med Starbucks utgår vi från devisen: du är vad du dricker. Ta reda på vem här!

Foto: Shutterstock/IBL

En del föredrar en enkel och uppiggade espresso medan andra älskar att sörpla på en smaksatt latte. Men vad säger egentligen ditt favoritkaffe om dig? Vi utgår från Nescafés undersökning av kaffevanor och presenterar några kaffetyper.

Macchiato-typen: Den mysiga

Kaffe betyder en trivsam stund för dig men du behöver det också för att känna dig produktiv under dagen. Du lägger mycket tid på ditt utseende och älskar att ha vänner hemma på mysiga middagar. Och medan du bjuder dina gäster på en macchiato efter maten berättar du för dem om nästa resa som du är i färd med att planera.

Caffe latte-typen: Den sociala

Du gillar att sova länge och att sedan få dricka din latte i sängen. Och du älskar att hänga med familjen men tillbringar också mycket tid med dina vänner som du gärna dricker kaffe med innan eller efter shoppingrundan på stan.

Americano-typen: Den upptagna

Du är den där personen som står med en kaffe i handen så fort du stigit upp. Mjölk eller smaksättningar i kaffet är inget för dig – du vill ha det svart och med en gång. Fritid är inte särskilt viktigt för dig men någon gång ibland varvar du ner genom att spela något på datorn. Du är bra på att hålla i pengarna men är inte heller något för shopping och kafébesök. Med undantag teknikprylar – det gillar du.

Cappucchino-typen: Den shoppingsugna

Foto: Shutterstock/IBL

Det första du gör när du vaknar är att kolla sociala medier för att se om du har missat något. Du hänger på kafé med dina vänner och ibland kan du vara på stan en hel dag innan det är dags för fest på kvällen. Du spenderar även mycket pengar på skönhetsprodukter och kläder men det är okej: du har en bra lön och har valt att leva livet i stället för att spara.

Espresso-typen: Den extremt medvetna

Du älskar den rena och oförstörda kaffesmaken och du vill ha en kopp redan tidigt på morgonen. Du brygger kaffet själv – ibland med lite socker för omväxlingsskull. Och du får alltid till den där goda smaken – precis som när du lagar mat. När du inte är hemma gillar du att träna och du har en förkärlek till väskor och klockor.

En god nyhet är att du inte längre behöver gå på kafé för att få din espresso eller annan kaffefavorit. Tack vare Nescafé Azera kan du nu enkelt göra din egen lyxkaffe därhemma.

Spana in hela Starbucks sortiment här!

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!