Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Årets julklapp 2020 – stormköket

Varje år utses “årets julklapp” av HUI Research. Årets klapp speglar tiden vi lever i på ett mycket bra sätt, det är nämligen stormköket som tog hem den åtråvärda titeln 2020. 


Foto: Unsplash

”Coronapandemin har lett till en mycket stark trend där vi svenskar umgåtts mer utomhus, både i våra lokala grönområden och på längre vandringar. Trenden har också synts i detaljhandelns försäljning. Årets julklapp 2020 – stormköket – speglar detta”, säger Jonas Arnberg, VD HUI Research.

Årets julklapp har beskrivits som “en brinnande låga i en mörk tid”, vilket stämmer väldigt bra. Under året som har gått så har det blivit allt mer populärt att återupptäcka den svenska naturen. Trots att utlandsturister har uteblivit så har turismen inom Sverige blomstrat. Även statistik från detaljhandeln visar att intresset för friluftsliv har ökat kraftigt i landet.

Många har  börjat träffat sina nära och kära utomhus. Istället för att gå på restaurang så har många setts ute i naturen, och vad passar då bättre än ett stormkök? HUI Research hoppas att årets julklapp kan få bli en påminnelse om att vi människor tenderar att klara av att tämja naturens enorma krafter – oavsett om det är eld eller virus.

Stormkök – Trangia KÖP

Stormkök – Trangia

Ett märke med nästan 100 år på nacken, som är en favorit hos många!

Pris: 695 kronor.

KÖP

Nästa bild
Bok - Portionen under tian: Äta ute KÖP

Bok - Portionen under tian: Äta ute

Tycker du att det är svårt att komma igång med att äta ute? Teamet bakom Portionen under tian delar med sig av många bra tips för att äta ute i naturen i sin podcast Staycheappodden – samt nu även i sin bok som du just nu kan förbeställa signerad. Perfekta julklappen till dig själv eller någon som vill komma igång!

Pris: 219 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!