Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Ariana Grande om tragedin under Manchester-konserten: “Jag finner inga ord”

Det var sent på måndagskvällen som minst en explosion inträffade i samband med världsstjärnan Ariana Grandes konsert på Manchester Arena i Storbritannien. Den 23-åriga artisten har i dagsläget pausat sin fortsatta världsturné.

Foto: REX

Över 21 000 konsertbesökare fanns på arenan, och vittnen berättar om hur massorna – många barn och unga – flydde i panik från platsen. På tisdagsmorgonen fortsatte  siffran över döda och skadade att stiga, i dagsläget är 22 bekräftade döda och 59 personer har förts till sjukhus. Tidigt på tisdagsmorgonen skrev Ariana Grande ett kort meddelande på sin twitter där hon uttrycker sin sorg:

“Förkrossad. Från botten av mitt hjärta, jag är så ledsen. Jag finner inga ord.”

”I kväll är våra hjärtan krossade. Ord kan inte beskriva vår sorg för offren och de drabbade familjerna i denna meningslösa attack”, skriver Ariana Grandes management i ett uttalande.

“Vi sörjer de barn som miste livet och nära och kära som drabbats av denna fega handling. Vi är tacksamma över den osjälviska hjälp från de som reagerade med att springa mot faran för att hjälpa att rädda liv. Vi ber er alla att ha offren, familjerna och de drabbade i era hjärtan och tankar”, står det i uttalandet.

Här kan du läsa mer om det misstänkta terrordådet i Manchester.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!