Nöje

Ariana Grande och Dalton Gomez ansöker om skilsmässa efter två års äktenskap

Kärlekssagan mellan Ariana Grande och Dalton Gomez är över. Enligt TMZ ansökte de båda om skilsmässa under måndagen med orsaken “oförenliga skillnader”.

Foto: Instagram

Det var i juli som det blev känt att Ariana Grande och Dalton Gomez hade separerat – en nyhet som släpptes kort efter att artisten dykt upp på Wimbledon utan sin vigselring.

“Har visat respekt för varandra”

Trots att separationen offentliggjordes i somras ska paret ha gått skilda vägar redan den 20 februari i år, det rapporterar TMZ. En källa har tidigare berättat för People att Gomez ville försöka reparera relationen, men uppenbarligen gick äktenskapet inte att rädda.

Foto: Instagram @arianagrande

Anledningen till att det dröjde två månader innan Grande och Gomez ansökte om skilsmässa beror enligt People på att de “tillsammans tog sig till att långsamt reda ut överenskommelsens detaljer privat”.

“De har varit väldigt omtänksamma och visat respekt för varandra genom hela processen”, berättar en källa för tidningen.

People skriver att äktenskapet fallerade eftersom inspelningarna av filmen Wicked krävde att Grande vistades i London, vilket innebar att hon och Gomez hade ett distansförhållande. Samtidigt hävdar källan att Grande “bara har bra saker att säga om Dalton. Under deras äktenskap var han hennes största fan”.

Foto: Instagram @arianagrande

Grande och Gomez började dejta officiellt 2020 och gifte sig redan året därpå, i maj 2021, i sitt gemensamma hem i Montecito.

Foto: Instagram

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!