Nöje

Ariana Grande slår tillbaka mot kritiken i ny låt

Ariana Grande tycks ha tröttnat på spekulationerna kring hennes kärleksliv. Nu slår hon tillbaka med en ny låt som många tror handlar om hennes romans med Wicked-kollegan Ethan Slater.

Foto: Instagram @andrewrannells

I fjol gick Ariana Grande och hennes före detta make, Dalton Gomez, skilda vägar. I samma veva som separationen uppdagades ansökte Grandes skådespelarkollega från musikalfilmen Wicked, Ethan Slater, om skilsmässa från sin fru sedan 2018, Lily Jay – och det framkom att Grande och Slater hade börjat dejta.

“Tänker inte gömma mig”

Grandes och Slaters relation har varit hett diskuterad på sociala medier, något som sångerskan inte verkar vara särskilt förtjust över. Faktum är att många gissar att artistens nya låt “yes, and?” är en känga till alla de som luftat sina åsikter om förhållandet online.

“Nu är jag så klar med att bry mig / Vad tror ni, nej, jag tänker inte gömma mig / Under era egna projektioner / Eller ändra på mitt mest autentiska liv”, sjunger Grande bland annat i den nya låten.

Vid ett annat tillfälle sjunger hon:

“Era affärer är era och mina är mina / Varför bryr ni er så mycket om vems *** jag rider?”

Trots att Grandes och Slaters relation kom som en överraskning för många tycks den gå från klarhet till klarhet. I november 2023 sa en källa till Us Weekly att de lärt kanna varandras familjer:

“Ethan och Arianas relation går väldigt bra och de är båda väldigt delaktiga i varandras liv. Ethan har träffat hennes familj. Och hon har träffat hans familj.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!