Nöje

Ariana Grande talar ut om kroppskommentarerna

Nyligen publicerade Ariana Grande ett klipp på TikTok där hon bemötte den senaste tidens kommentarer gällande hennes vikt. “[Den] kropp som ni har jämfört min nuvarande kropp med var den mest osunda versionen av min kropp”, säger hon i videon.

Foto: Instagram @arianagrande

Tidigare i veckan bemötte artisten Ariana Grande de kommentarer som hon menar att hon har fått gällande sin kropp under senare tid – av vilka många handlar om hennes viktnedgång.

“Den mest osunda versionen av min kropp”

“Jag ville bara ta upp era farhågor om min kropp och prata lite om vad det betyder för en person med en kropp och att bli sedd… att bli uppmärksammad så här mycket”, sa Grande i ett TikTok-klipp som nu har blivit viralt.

Artisten fortsatte med att säga att hon tycker att “vi [alla] borde vara snällare och mindre bekväma med att kommentera människors kroppar, oavsett vad.”

Hon tillade:

“[D]en kropp som ni har jämfört min nuvarande kropp med var den mest osunda versionen av min kropp. Jag gick på antidepressiva, samtidigt som jag drack alkohol och åt dåligt och befann mig på den lägsta punkten i mitt liv, när jag såg ut som det ni anser vara sunt.”

Se hela klippet nedan!

Foto: Instagram @arianagrande

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!