Nöje

Ariana Grandes skilsmässa löst – ska betala miljoner till exet

Förra månaden framkom det att Ariana Grande och Dalton Gomez hade ansökt om skilsmässa med orsaken “oförenliga meningsskiljaktigheter”. Nu är skilsmässan löst – och enligt TMZ ska Grande betala en ansenlig summa till sin ex-make.

Foto: Instagram @arianagrande

Det var i juli som det började ryktas att Ariana Grande och Dalton Gomez hade separerat, detta då artisten dykt upp på Wimbledon utan sin vigselring. Kort därpå blev det bekräftat att paret skulle skiljas.

Dejtar sin kollega

Nu rapporterar TMZ att Grande och Gomez skilsmässa är löst, och det blir en dyr historia för sångerskan: enligt uppgifter ska hon nämligen betala en engångssumma på motsvarande drygt 13,5 miljoner kronor, samt hälften av värdet av parets gemensamma hem i Los Angeles, till sin ex-make. Dessutom ska hon betala upp till 25 000 dollar av Daltons juridiska omkostnader.

Enligt källor står de före detta äkta makarna på god fot med varandra och har gått vidare – faktum är att Grande för närvarande dejtar sin skådespelarkollega från Wicked, Ethan Slater. En källa har berättat för Us Weekly att Grandes äktenskap redan var i gungning när inspelningarna av filmen påbörjades i Storbritannien i december 2022, och att det faktum att hon befann sig i ett långdistansförhållande “inte hjälpte”.

Slater, å sin sida, var också i en relation när han och Grande träffades i samband med inspelningarna. Enligt Glamour hade han varit gift med sin ungdomskärlek Lily Jay sedan 2018, och i fjol välkomnade de sitt första barn. Slater ansökte om skilsmässa från Jay i juli i år – det vill säga samma månad som Grandes och Gomez separation uppdagades.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!