Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Ariana Grandes stora överraskning till fansen under Coachella-festivalen

Världsartisten Ariana Grande vet exakt hur man gör för att avsluta en festival på topp. Under hennes framträdande på Coachella-festivalen bjöd hon upp en hemlig gäst på scenen och fansen blev minst sagt glada för den överraskningen…

 Foto: TT

Coachella 2019 är över och det var självaste Ariana Grande som avslutade festivalen. Men mitt under hennes framträdande chockade hon fansen med en riktigt stor överraskning. Ariana hade tidigare skrivit på Twitter att hon inte skulle ha med sig någon gäst upp på scenen.

“Tomorrow you’re stuck w[ith] just me”, skrev världsartisten på sin Twitter.

Men mellan låtarna “Break Free” och “No Tears Left to Cry” tog hon plötsligt en paus och introducerade en speciell gäst, en gäst som skulle få fansen att häpna.

“Jag skulle inte ha med mig någon gäst ikväll men min vän Justin Bieber kom hela vägen hit”, ska artisten ha sagt till publiken.

Fansen verkar minst sagt uppskattat överraskningen och väl uppe på scenen berättade Justin Bieber att han inte gjort ett framträdande under två års tid men att det nu var dags. Tillsammans sjöng duon Justins låt “Sorry” och efter framträdandet skrev Justin Bieber en Tweet som fått stor uppmärksamhet.

“Tack @ArianaGrande. Tack @Coachella. Det där kändes rätt. Jag älskar er”, står det i Tweeten.

Nu spekulerar fansen i om det kan vara så att Justin har någon ny musik på gång… Den som väntar får helt enkelt se.

“Tack @ArianaGrande. Tack @coachella. Det här kändes rätt, älskar er.”

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!