Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Ashley Graham har äntligen designat en barbiedocka – och den är precis som vi hade hoppats!

ashley_graham_-_glamour_women_of_the_year_2016__-_getty_-_h_-_2016 Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images for Glamour
 
Pluz-size modellen Ashley Graham har haft en spikrak karriär det senaste och hon fortsätter att influera oss med sina värderingar och vettiga ideal. Nu har Ashley även brutit skönhetsnormen för Barbie och sett till att specialdesignade Ashley-barbien har lår som nuddar varandra!
 
Glöm thigh gap, när Ashley Graham skulle designa sin barbiedocka var kravet att den skulle ha lår som nuddar varandra. I en intervju med Hollywood Reporter berättar hon att kravet att ha lår som går ihop visar för unga tjejer att trenden med sjöjungfrulår är här för att stanna.
 
ashleyfinal_embed Foto: Courtesy of Barbie
 
– Det fick inte vara några “och”, “om” och “men” kring mitt krav. Jag frågade även om celluliter på barbien men uppenbarligen går celluliter och plast inte hand i hand, berättade Ashley i intervjun.
 
En annan underbar nyhet är att barbiedockor nu kommer i tre helt nya modeller – kruvig, lång och kort. ÄNTLIGEN, säger vi och heja Ashley Graham!
 
Källa: Hollywood Reporter
 
Läs även
 
Fantastiska kurvor fick ta plats på New York Fashion Week
4 tips som får dig att uppskatta och älska din kropp
Ashley Graham frontar kampanj – nu blir plus size en del av Lindex standardsortiment

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!