Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Ashley Graham har helt rätt – så här vill vi se Victoria’s Secret Fashion Show 2018!

Årets Victoria’s Secrets änglar bjöd som vanligt på den ena kreativa looken efter den andra (bland annat deras hajpade “fantasy bra”, i år till ett värde 2 miljoner kronor). Frågan är dock hur länge det dröjer innan det dyker upp lite större mångfald på catwalken – förhoppningsvis har arrangörerna sett supermodellen Ashley Grahams Instagram-flört med de klassiska VS-vingarna.   

Foto: REX 
Källa: Elle.com

Hur spektakulärt det än är att kolla in Victoria’s Secrets påkostade underklädesshow så kan vi inte annat än att sakna en större mångfald av änglar – och applådera åt modeller som Ashley Graham. I ett Instagram-inlägg strax innan årets show visade Ashley upp en bild på sig själv i underkläder på catwalken, med ett par stora änglavingar photoshoppade på ryggen. Texten “Got my wings” var en tydlig hint till att även hon, som drar större storlekar än den klassiska Victoria’s Secret-ängeln, borde få en plats i showen.

I en tidigare intervju med TMZ har Ashley sagt att hon skulle älska att vara med i Victoria’s Secret Fashion Show, om märket hade modeller med storlekar från 12 och uppåt i sina shower:

“Oh yeah. Om Victoria’s Secret ringer och frågar om jag vill gå på deras catwalk så kommer jag att säga ja”.

Nästa år hoppas vi att mångfalden ökar och att vi får se ett helt gäng med härliga kvinnor i olika storlekar i den glittriga showen!

Got my wings! ???? .. my #AdditionElle wings! #thickthighssavelives

Ett inlägg delat av A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!