Nöje

Ashton Wood: “Jag drömmer om att gifta mig”

Den australiska influencern Ashton Wood må vara singel – men hon är helt klart öppen för att träffa den rätte. “Min högsta dröm är gifta mig med en man som älskar att ha roligt”, säger hon i sin story på Instagram.

Foto: Instagram @ashtonwood

Det var för drygt en månad sedan som Mix Megapol-programledaren Elaine Mooe pekade ut den australiska infleuncern Ashton Wood som Benjamin Ingrossos nya flickvän. Enligt Mooe hade hon stött på Wood och Ingrosso på ett event på klubben Trädgården i Stockholm, varpå artisten presenterade Wood som “min tjej”.

Snart visade det sig dock att det inte riktigt stämde att Ingrosso och Wood var i en relation: nyligen berättade Benjamins mamma, Pernilla Wahlgren, att han och Ashton inte är ett par:

“Han hade inte sagt att det här är min nya tjej utan han hade sagt att det här är en tjej”, förklarade hon för Aftonbladet. “Så de är faktiskt inte ett stadigt par. Jag tror att de träffas, men jag kallar henne inte för min nya svärdotter.”

“Vill gifta mig med en man som älskar att ha roligt”

Men även om Wood är singel för tillfället kan hon ändå drömma om giftermål – något som hon nyligen berättade om under en frågestund på Instagram då en följare frågade henne om hennes högsta dröm:

“För några år sedan skulle ha svarat på den här frågan ur ett karriärperspektiv, men jag tror att min högsta dröm nu är att gifta mig med en man som älskar att ha roligt, ha en riktigt gullig familj men ändå ha ett riktigt roligt liv”, säger hon och tillägger att hon samtidigt är “lite rädd för äktenskap eftersom jag inte vill att livet ska bli tråkigt”.

Influencern ger också några goda råd till alla som oroar sig över att inte ha träffat sitt livs kärlek eller fått barn trots att de börjar närma sig eller har fyllt 30 (Wood är själv 30):

“Jag är faktiskt så tacksam att jag inte gifte mig och fick barn i 20-årsåldern. Jag är så glad att jag kunde vara egoistisk under de åren, att jag hade de åren för mig själv. Jag har såklart inte man och barn än, men det känns okej att det händer när det händer. Det är ingen brådska, njut av livet för när du väl får barn har du det för resten av livet.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!