Nöje

Ät godaste burgarna i stan – matfestivalen Stockholm Burger Fest är tillbaka!

Total burgarkärlek utlovas när matfestivalen Stockholm Burger Fest kommer tillbaka till huvudstaden i slutet av maj. 

Foto: Bleecker  & Quentin Dr/Unsplash 

För fjärde året i rad erbjuds festivalbesökarna att testa hamburgare från några av Europas populäraste burgarställen. Recensionssajten Burgerdudes.se står bakom Stockholm Burger Fest som håller till på mattorget Smålandstorg mitt i Stockholm city den 24-26 maj.

– Vi reser världen över i jakt på världens bästa burgare, och vi har recenserat fler än 350 hamburgare från över 50 länder. I år erbjuder vi fyra fantastiska burgare som inte går att äta någon annanstans i Sverige. Gasoline Grill är Danmarks bästa burgarrestaurang och vi rankar Bleecker som fyra i världen. Brisket & Friends prisbelönta barbecue har verkligen tagit Stockholm med storm, och är en given gäst på årets festival, säger Toby Lee, chefredaktör på Burgerdudes.se, i ett pressmeddelande.

Festvalen kommer att vara öppen fredag 24 maj mellan 12–23, lördag 25 maj mellan 12–23 och söndag 26 maj mellan 12–20. De utökade öppettiderna, jämfört med tidigare år, är ett försök till att minska köbildningen. Du som inte äter kött kommer även att hitta vegetariska alternativ.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!