Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Ätbara adventskalendrar för julen 2023 – 27 favoriter med godis, lakrits, kaffe, te och choklad

Vill du ha något att se fram emot varje dag i december innan den efterlängtade julafton inträffar? En adventskalender är ett enkelt sätt att göra december ännu lite mysigare – och särskilt om det gömmer sig något gott bakom luckan!

Foto: Wally Whiz

Om SVT:s julkalender inte är tillräckligt för att få dig i julstämning så kan en adventskalender göra susen. En del föredrar skönhetskalendrar, men kanske väljer du hellre något gott att äta eller dricka? Vi har listat våra favoriter – från söt choklad och kaffe till lakrits och … te. Du hittar dem här nedanför!

Läs också: 

Krydda er relation i december! 9 erotiska adventskalendrar för par.

Skönhetskalender 2023! Adventskalendrar vi drömmer om med skönhet och smink.

Nissedörr och Nissebrev – skänker spänning och underhållning till barnen under hela december.

12 dekorativa adventskalendrar och julstrumpor att fylla själv.

Baileys XL Adventskalender KÖP

Baileys XL Adventskalender

Räkna ner till julafton som aldrig förr med denna chokladkalender för vuxna! Bakom luckorna i denna extra stora Baileys-kalender gömmer sig mjölkchokladtryfflar med len Baileys-fyllning, och julaftonsluckan innehåller ett helt Baileys-choklad. Perfekt adventskalender för vuxna!

Pris: 399 kronor.

KÖP

Nästa bild
Maltesers Adventskalender KÖP

Maltesers Adventskalender

Räkna ner till jul med Maltesers goda chokladbitar. Bakom varje lucka gömmer sig en mumsig överraskning – ett utomordentligt sätt att räkna ner till årets bästa dag på!

Pris: 129 kronor.

KÖP

Nästa bild
Adventskalender - Pringles KÖP

Adventskalender - Pringles

Förvandla nedräkningen till jul till en riktig chipsfest! Pringles Adventskalender är till bredden fylld med dina favoritsmaker från Pringles – Sour Cream & Onion, Original, Salt & Vinegar och Texas BBQ Sauce.

Pris: 695 kronor.

KÖP

Nästa bild
Christmas Rocks Julkalender - Karamelleriet KÖP

Christmas Rocks Julkalender - Karamelleriet

I asken finns 20 olika karameller med en härlig blandning av både mjuk, hård och fudge-kola i såväl klassiska som nya smaker. Julkalendern levereras i en lyxig guldglittrande förpackning och passar därför också perfekt som en gåva till någon du håller kär.

Pris: 399 kronor.

KÖP

Nästa bild
Likörkalender - Anthon Berg KÖP

Likörkalender - Anthon Berg

En chokladkalender med jultomtemotiv och smaklös mjölkchoklad kan se sig brädad när denna lyxiga Anthon Berg-likörkalender gör entré. 24 luckor gömmer delikata chokladpraliner med spännande och extravagant likörfyllning som gör nedräkningen till jul extra smakrik!

Pris: 299 kronor.

KÖP

Nästa bild
Chocolonely Chokladkalender - Tony's KÖP

Chocolonely Chokladkalender - Tony's

Alla som sitter som på nålar i väntan på julafton vet att nedräkningen går liiiite snabbare när dagen startar med en bit choklad. Förgyll december och längtan efter jultomten med en chokladkalender från Tony’s Chocolonely som gör livet – och december – mycket bättre!

Pris: 199 kronor.

KÖP

Nästa bild
Adventskalender - Lakridseriet KÖP

Adventskalender - Lakridseriet

Räkna ner till julafton med denna fina adventskalender från Lakridseriet! 24 dagar av ren lyx med de mest unika och läckra lakritskombinationerna, kommer denna kalender vara alla lakritsälskares höjdpunkt i jul.

Pris: 395 kronor.

KÖP

Nästa bild
Adventskalender - KitKat KÖP

Adventskalender - KitKat

Upplev julglädjen med denna adventskalender från KitKat! Varje dag bjuder på en härlig överraskning av god choklad i olika former.

Pris: 189 kronor.

KÖP

Nästa bild
Adventskalender - Lakridseriet KÖP

Adventskalender - Lakridseriet

Lakridseriets adventskalender – den ultimata nedräkningen till jul för alla som älskar lakrits! Denna kalender fullproppad med de mest ljuvliga och unika lakritssmaker du kan tänka dig.

Pris: 495 kronor.

KÖP

Nästa bild
Polkagriskalender KÖP

Polkagriskalender

Härlig adventskalender med smarriga polkagrisar!

Pris: 499 kronor.

KÖP

Nästa bild
Mini Mix Adventskalender - Kinder KÖP

Mini Mix Adventskalender - Kinder

Räkna ner till julafton på det godaste sättet med denna chokladkalender från Kinder. En liten bit helt magiskt god choklad varje dag kommer garanterat lysa upp de annars så mörka decemberdagarna!

Pris: 149 kronor.

KÖP

Nästa bild
Adventskalender Lakritsroten 2022 KÖP

Adventskalender Lakritsroten 2022

Letar du efter en unik och läcker adventskalender denna högtid? Då kan vi erbjuda Adventskalendern från laktritsroten! Den här kalendern innehåller 24 dagars överraskningar och nya smakkombinationer, alla gjorda med lakritsrot. Från sött till salt och allt däremellan.

Pris: 359 kronor.

KÖP

Nästa bild
Lakrits Adventskalender - Haupt KÖP

Lakrits Adventskalender - Haupt

Skäm bort lakritsälskaren med en lyxig adventskalender från Haupt Lakrits! Bakom luckorna i denna kalender för gottegrisen gömmer sig gourmetlakrits i tjugosex olika smaker – det blir sött, salt och oemotståndligt chokladigt när du räknar ner till jul med lakritskalendern!

Pris: 399 kronor.

KÖP

Nästa bild
Adventskalender lakrits - Skipper's Pipe KÖP

Adventskalender lakrits - Skipper's Pipe

Gör dig redo för ett december där varje dag börjar med en pipa av den bästa sorten – lakrits! Skipper’s Pipe Adventskalender innehåller 24 saftiga lakritspipor, perfekt för dig som tycker att chokladkalendern kan fara åt pipsvängen.

Pris: 199 kronor.

KÖP

Nästa bild
Kola i Choklad-kalender - Pärlans Konfektyr KÖP

Kola i Choklad-kalender - Pärlans Konfektyr

En julkalender för kolaälskaren! I denna kola i choklad-kalender finns 24 bitar, alla med sin egna karaktär – fruktiga, kryddiga, salta, söta, klassiska, udda, vuxna och barnsliga. Var dag inför jul bjuder på en liten försvinnande god kola i choklad.

Pris: 425 kronor.

KÖP

Nästa bild
Ferrero Collection Adventskalender KÖP

Ferrero Collection Adventskalender

Gör nedräkningen till julafton lyxigare än vanligt med en Ferrero Rocher-julkalender! Bakom luckorna i kalendern gömmer sig chokladpraliner i tre olika smaker: Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello och Ferrero Rondnoir. Detta är en perfekt chokladkalender för vuxna!

Pris: 299 kronor.

KÖP

Nästa bild
White julkalender - Simply Chocolate KÖP

White julkalender - Simply Chocolate

Perfekta chokladkalendern för dig som inte vill dela med dig eller om du vill ge den till någon du håller kär. Julkalendern innehåller 300 gram choklad av hög kvalitet. (30 luckor)

Pris: 513 kronor.

KÖP

Nästa bild
S-märke Godiskalender KÖP

S-märke Godiskalender

Storfavoriten S-märke är ett måste när det vankas lördagsgodis och den ikoniska godisbiten har redan hunnit fylla hela 66 år. Det firar vi med en stor och exklusiv adventskalender som låter dig fylla munnen med S-märken varje dag fram till julafton.

Pris: 595 kronor.

KÖP

Nästa bild
Adventskalender Te - The English Tea Shop KÖP

Adventskalender Te - The English Tea Shop

Fylld med ekologiskt te som låter teälskaren räkna ner till jul på mysigast möjliga sätt!

Pris: 199 kronor.

KÖP

Nästa bild
Adventskalender Choklad - Magasin du Nord KÖP

Adventskalender Choklad - Magasin du Nord

För chokladälskaren kommer här något alldeles utöver det vanliga: en exklusiv chokladkalender från danska Magasin du Nord! Den vackert detaljerade adventskalendern i trä är fylld med chokladtryfflar, och kalendern kan användas om och om igen.

Pris: 1 195 kronor.

KÖP

Nästa bild
Lyxig Marmelad Adventskalender - Les Confitures a l'Ancienne KÖP

Lyxig Marmelad Adventskalender - Les Confitures a l'Ancienne

Skäm bort dig själv eller någon du gillar med den perfekta starten på dagen: öppna din marmeladkalender till frukosten! Kalendern från franska Les Confitures a l’Ancienne är fylld med marmelad i flera goda smaker som förgyller varje decembermorgon fram till julafton!

Pris: 449 kronor.

KÖP

Nästa bild
Tekalender - Your Wellness, English Tea Shop KÖP

Tekalender - Your Wellness, English Tea Shop

Med denna fina adventskalender från English Tea Shop får du njuta av en god kopp te i 25 dagar, med en ny smak varje dag. Ett underbart sätt att räkna ner till jul!

Pris: 199 kronor.

KÖP

Nästa bild
Adventskalender - After Eight KÖP

Adventskalender - After Eight

Om du är den som med avsmak utbrister “detta var ju alldeles för sött” när du biter i en godisbit, så finns det bara en julkalender för dig. Med 24 bitar av klassikern After Eight vet du att du får din dagliga dos av alldeles perfekt balanserade mintchokladpraliner varje dag fram till jul.

Pris: 379 kronor.

KÖP

Nästa bild
Adventskalender - Jelly Beans - Jelly Belly KÖP

Adventskalender - Jelly Beans - Jelly Belly

Räkna ner till jul med söta gelébönor från Jelly Belly! I denna Jelly Beans-adventskalender gömmer sig godisbönor i 24 olika smaker, från klassiker som blåbär, jordgubbsglass och smörpopcorn till säsongsbetonade smaker som äpple, polkagris och äggtoddy!

Pris: 249 kronor.

KÖP

Nästa bild
Adventskalender Vingummi - Wally and Whiz KÖP

Adventskalender Vingummi - Wally and Whiz

Bakom varje lucka finns en liten påse på 11 gram (5-6) stycken vingummin med olika smaker. Det är nämligen 12 nya unika smaker av olika frukt- och bärkombinationer, som garanterat kommer få det att vattnas i munnen på dig.

Pris: 518 kronor.

KÖP

Nästa bild
Chocolate Factory Adventskalender - Lindt KÖP

Chocolate Factory Adventskalender - Lindt

Börja varje dag i december, hela vägen till julafton, med en bit ren lyx. Detta är en adventskalender fylld med förtrollande god choklad från Lindt – helt klart det ultimata sättet att räkna ner till julafton!

Pris: 499 kronor.

KÖP

Nästa bild
Adventskalender Vingummi - Wally and Whiz KÖP

Adventskalender Vingummi - Wally and Whiz

Den perfekta julkalendern för dig som önskar att dela den med din partner, en vän eller familjen. Julkalendern från Wally and Whiz är nämligen extra stor, där det finns två påsar vingummi bakom varje lucka. Varje påse innehåller 11 gram vingummi (5-6 stycken). Julkalendern har naturligtvis 24 luckor.

Pris: 867 kronor.

KÖP

Nästa bild
Adventskalender Vingummi - Wally & Whiz KÖP

Adventskalender Vingummi - Wally & Whiz

Maxa lyxen i jul med denna gigantiska vingummi-kalender. Julkalendern har 24 luckor som alla innehåller en hel burk med 140 gram läckra vingummin av högsta kvalitet. Totalt innehåller julkalendern 3,36 kilo godis.

Pris: 2 350 kronor.

KÖP

Nästa bild
Adventskalender - Smarties KÖP

Adventskalender - Smarties

Sätt färg på julen med Smarties! Denna adventskalender innehåller Smarties Mini box och läckra figurer i choklad fyllda med små färgglada Smarties.

Pris: 169 kronor.

KÖP

Nästa bild
Sharing blue adventskalender - Simply Chocolate KÖP

Sharing blue adventskalender - Simply Chocolate

Designad för att delas, då det gömmer sig två chokladbitar bakom varje lucka. Det är hela 30 luckor, då några av luckorna har två luckor, så att julen blir ännu bättre med två bitar choklad på en dag.

Pris: 866 kronor.

KÖP

Nästa bild
Adventskalender godis - Chili Klaus KÖP

Adventskalender godis - Chili Klaus

Glöm den mesiga chokladkalendern – godiskalendern från Chili Klaus är bara för den riktigt modiga! Chilihettan värmer skönt i decemberkylan, och denna godiskalender för vuxna är maxad med chilikulor, chilikarameller och chiligodis varje dag fram till julafton. Dessutom gömmer det sig en speciell överraskning på nyårsafton!

Pris: 499 kronor.

KÖP

Nästa bild
Chokladkalender med 24 av dina egna foton KÖP

Chokladkalender med 24 av dina egna foton

Ge bort en chokladkalender utöver det vanliga! Denna adventskalender består av 24 utsökt goda chokladbitar med foton på. Välj ut 24 foton som du vill ha på chokladbitarna – en extra rolig och god överraskning för varje dag i december.

Pris: 449 kronor.

KÖP

Nästa bild
Adventskalender - English Tea Shop KÖP

Adventskalender - English Tea Shop

Njut av en värmande kopp te varje decemberdag fram till jul! Tekalendern från English Tea Shop är fylld med ekologiskt te som låter teälskaren räkna ner till jul på mysigast möjliga sätt. Tekalendern är en mysig adventskalender för vuxna – lika god oavsett om du ger bort den till en teälskare eller unnar dig själv en tidig julklapp!

Pris: 199 kronor.

KÖP

Nästa bild
Adventskalender - After Eight KÖP

Adventskalender - After Eight

Choklad + mint = sant. Med denna adventskalender från After Eight räknar du ner till julafton på det absolut godaste och mest eleganta sättet.

Pris: 199 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!