Nöje

Då släpps återträffen för “Love is Blind: Sverige”

Love is Blind: Sverige har inte endast gjort succé här hemma, utan även fått genomslag utomlands. Nu har vi fått ett datum för återföreningen – alltså det avsnitt där deltagarna diskuterar säsongen som gått.

Foto: Netflix

Love is Blind är programmet som ställer frågan: Är kärleken verkligen blind? Den amerikanska upplagan hade världspremiär på Netflix 2020 och blev snabbt ett av streamingtjänstens mest populära program. Nu har vi här i Sverige fått vår egen version – och de sista avsnitten släpps i helgen.

Då kommer de sista avsnitten av Love is Blind: Sverige

I Love is Blind  får singlar som vill bli älskade för sitt inre välja någon att gifta sig med utan att någonsin ha sett dem. Under de kommande fyra veckorna flyttar de ihop, planerar sitt bröllop och försöker skapa en fysisk anknytning som matchar deras känslomässiga band. När deras bröllopsdag närmar sig ställs frågan: kommer de att gifta sig med personen de blint blev kära i?

Den svenska versionen av programmet hade premiär den 12 januari och har toppat Netflix mest sedda-lista sedan dess. På fredag – den 26 januari – släpps bröllopsavsnittet då vi äntligen får reda på vilka par som valde att gå hela vägen och gifta sig.

Men programmet slutar inte riktigt där! Ett par dagar efter bröllopsavsnittet släpps återföreningen, det vill säga det avsnitt där deltagarna sammanstrålar för första gången efter att de sagt ja – eller nej. De reflekterar över sina relationer, berättar mer om säsongens händelser och avslöjar hemligheter om vad som har hänt efter att experimentet avslutats.

Enligt ett pressmeddelande från Netflix släpps detta avsnitt den 28 januari, och med tanke på den dramatik som programmet bjudit på gissar vi att vi inte är de enda som kommer att sitta bänkade framför tv:n på söndag.

Här är paren i Love is Blind: Sverige

Rasmus och Krisse-Ly

Det slog gnistor om egenföretagaren Rasmus, 32, och inredningsstylisten Krisse-Ly, 30, när de fick se varandra för första gången. Många anser att detta är säsongens mest stabila par men det finns några orosmoln för dessa två: bland annat verkar de ha olika förväntningar kring privatekonomi och livsstil.

Foto: Netflix/Johan Paulin och Robert Eldrim

Emilia och Lucas

Emilia, 34 (affärsansvarig, telekommunikation), och Lucas (operativ chef, energiproduktion), 30, utvecklade snabbt en känslomässig relation i kapslarna. Sedan de träffades i verkligheten har utvecklingen dock gått trögt – kommer det att bli de två till sist?

Foto: Netflix/Johan Paulin och Robert Eldrim

Oskar och Meira

Den finansiella rådgivaren Oskar, 32, och ekonomen Meira, 30, har definitivt haft sina med- och motgångar sedan hon valde honom över Johan, 34. Det återstår att se om de hittar en gemensam grund trots sina olikheter!

Foto: Netflix/Johan Paulin och Robert Eldrim

Amanda och Sergio

Ekonomen Amanda, 34, och fotbollstränaren & DJ:n Sergio, 38, är ett av seriens mest omdiskuterade par – och säkerligen anledningen till att många av oss kommer sitta som på nålar under finalen.

Foto: Netflix/Johan Paulin och Robert Eldrim

Catja och Christofer

HR-specialisten Catja, 32 (även känd som “mitt hjärtas fröjd och eviga längtan”), och egenföretagaren Christofer, 34, är ännu ett par som verkade fungera bättre i kapslarna än i verkliga livet. Finns det någon väg framåt för dem?

Foto: Netflix/Johan Paulin och Robert Eldrim

Spana in trailern för bröllopsavsnittet nedan!

Love is Blind: Sverige | Trailer inför finalen

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!