Nöje

8 anledningar till varför hösten är bästa årstiden

Sommaren är slut och ja… vi vet att det kan kännas tråkigt. Men trots regn och rusk finns det mycket att glädjas åt nu när hösten är här. Vem tackar nej till mysiga hemmakvällar och härliga höstpromenader?

Foto: Unsplash/@aaylingk

1. Nya tag

Sommarens upplevelser och ledighet ger oss en helt ny energi till att ta itu med hösten. Nu när sommarens frestelser inte lockar, känns det helt rätt att sätta upp nya mål.

2.  Den krispiga luften

Aldrig känns luften så ren som den gör på hösten. Promenader i skogen är inte bara mysigt utan även bra för ditt välmående och din hälsa.

3. Höstens färger

Gula, orangea och röda löv faller från träden. Hur vackert är inte det?

Foto: Unsplash

4.  Snygga outfits

Det blir kallare ute men det är ju faktiskt nu vi äntligen får plocka fram lårhöga stövlar och trendiga kappor. Passa på att njut av härliga outfits innan slask och snö tar över gatorna.

5. Varm choklad och te

Vi byter ut islatten till varm choklad – och vi älskar det! Doppa chokladen med marshmallows och grädde och ta fram en bra bok i höstrusket.

 

Foto: Pixabay

 

6. Netflix & chill

Du behöver inte känna dig tvingad till att slå klackarna i taket, du kan faktiskt tacka nej till utekvällar utan att få dåligt samvete. Tänd ett par ljus, lägg en återfuktande ansiktsmask och kura ner dig i soffan med täcket över dig. Myskvällar hemma känns hetare än någonsin.

7. Planera Halloween

Den som snabbt tröttnar på filmer, choklad och mys kan trösta sig med att Halloween är på väg. Finns det något roligare än att planera en skrämmande outfit inför årets fest?

Foto: Unsplash

8. Julen närmar sig

Det som kanske är allra bäst med hösten är att julen närmar sig med stormsteg. Längtar du också redan till julen?

Foto: Unsplash/@aaylingk

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!