Nöje

Avatar 2 The Way of Water – den första trailern är äntligen här

Tretton års väntan är nästan över. I december har Avatars uppföljare “Avatar: The Way of Water” premiär och nu är den första trailern här!

Foto: Avatar

I över ett decennium har vi väntat på en uppföljare av succéfilmen “Avatar” och nu är väntan nästan över. Här är allt du behöver veta om den nya filmen – samt den första trailern!

De medverkar i “Avatar: The Way of Water”

Många av de skådespelare som medverkade i den första Avatarfilmen återvänder till “Avatar: The Way of Water”, rapporterar Variety. I den nya filmen kommer vi bland annat få återse Zoe Saldana som Neytiri och Sam Worthington som Jake Sully. Dessutom tillkommer några nya namn, som Kate Winslet, Michelle Yeoh och Oona Chaplin.

Foto: Avatar

Spelade in tredje filmen samtidigt

En annan god nyhet är att det sannolikt inte kommer dröja tretton år innan nästa Avatar-film kommer ut – regissören James Cameron berättar nämligen i en intervju med Variety att de spelade in film nummer tre i samma veva som den andra filmen, och att inspelningen av film nummer fyra redan har påbörjats:

“Vi blandade schemat för ‘2’ och ‘3’, baserat på typer av scener och miljöer. Jag sa, ‘vi kan se det som en sex timmars mini-serie och vi kommer bara åka till Frankfurt en gång. Vi kommer att spela in alla scener från ‘2’ och ‘3’ på samma gång. Det var tanken.”

“Avatar: The Way of Water” har premiär i USA den 16 december och enligt sajten IMDb kommer filmen ha svensk premiär den 14 december i år.

Avatar 2 The Way of Water Officiell Trailer

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!