Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Aviciis liv blir till bok – då släpps biografin om världsstjärnan

Tim Berglings liv kommer att bli till bok och biografin om världsstjärnan släpps redan nästa år. I boken kommer både ljusare och mörkare perioder av Aviciis liv att skildras. 

 Foto: TT 

I helgen var det ett år sedan Tim “Avicii” Bergling gick bort och nu står det klart att hans liv kommer att göras till bok. Den officiella biografin om Avicii kommer att ges ut världen över redan nästa år och Tim Berglings familj som driver Avicii AB och har nu givit Albert Bonniers förlag rättigheterna att ge ut biografin. Måns Mosesson, journalist på Dagens Nyheter kommer att skriva boken och beskriver uppdraget som en stor ära.

– Det är en otrolig ära att ha fått förtroendet att berätta om Tims liv. Jag vill skriva om en musikalisk visionär som genom sitt sinne för melodier blev älskad över hela världen, säger Måns Mosesson i ett uttalande.

Biografin kommer även att ta upp de tuffare perioderna i Tim Berglings liv.

– Det ska samtidigt bli en uppriktig historia som inte väjer för de svårigheter som Tim gick igenom, och som jag tror att många i hans generation känner igen sig i, säger Måns Mosesson i ett uttalande.

Alla intäkter från boken kommer att gå till stiftelsen Tim Bergling Foundation.

Källa: Expressen

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!