Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Aviici vinner pris för årets bästa låt – hyllas av pappan i ett rörande tal

Världskända Avicii vann under gårdagen “Årets svenska låt” och hyllades under Rockbjörnen. Priset togs emot av Tim Berglings pappa som gav ett tal som värmde allas hjärtan. “Jag vill tacka alla fina och fantastiska hyllningar av Tim och hans musik”, säger han.

Foto: Getty

Aviciis superhits spelas som aldrig förr efter världsartistens tragiska bortgång och under Rockbjörnen-galan kammade han hem priset för årets bästa låt med ”Without you”. Priset, som delades ut av kultur- och demokratiministern Alice Bah Kuhnke, togs emot av Tims pappa Klas Bergling som gav ett tal som värmde allas hjärtan.

– Jag är glad att fått tillfälle att komma hit i kväll för att tacka för det här fina priset till Tim och Sandro och alla er som röstat på ”Without you”, som är en fantastisk låt, men också framförallt för att tacka alla fina och fantastiska hyllningar av Tim och hans musik, säger han.

Klas Bergling berättar vidare att det nästan har varit obegripligt hur mycket stöd de har fått i den jobbiga perioden. Även Sandro Cavazza, som är låtskrivaren, var med under kvällen och hyllade Tim.

– Wow. Hörni, jag vill bara säga tusen tack till alla er som lyssnat på den här låten som vi skrev på en turnébuss mellan Gran Canyon och Miami. Sen vill jag tacka Tim, tack för att du tog med oss alla på den här sjuka resan. Tack för allt, säger han.

Se hela Klas Berlings tal här!

Källa: Aftonbladet

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!