Nöje

Babylycka i oktober! Josefin Dahlberg väntar barn med Josef Fares

Nyligen avslöjade influencern och entreprenören Josefin Dahlberg i podcasten Ofiltrerat att hon har en relation med Josef Fares – och nu kommer ännu fler glada besked för den lilla familjen.

Foto: Instagram @josefindahlberg.se

Under en längre tid har Josefin Dahlberg inte postat mycket om sitt kärleksliv i sociala medier, då hennes pojkvän är ingen mindre än stjärnregissören Josef Fares som själv har valt att hålla en låg profil när det kommer till privatlivet. Vi har dock kunnat se många bilder på Josefin Dahlbergs instagramkonto från Josef Fares hus på Ingarö utanför Stockholm, och för några veckor sedan berättade influencern i podcasten Ofiltrerat att de i princip hade flyttat ihop och att corona-pandemin och den sociala distanseringen hade påskyndat det hela.

Nu tar dock paret, som dejtade redan för några år sedan utan att det blev något seriöst och som blev tillsammans under 2019, sitt förhållande till nästa nivå. I helgen lade Josefin Dahlberg ut en bild på sin Instagram med sin och Josefs hand på hennes mage och hunden Moon nedanför och skrev: “Vi älskar dig redan Mio ❤️”.

Visa det här inlägget på Instagram

 

Vi älskar dig redan Mio ❤️

Ett inlägg delat av Josefin Dahlberg (@josefindahlberg.se)

På en kommentar med frågan om när Mio kommer till världen svarar Josefin Dahlberg att det är dags i oktober. En av alla de som kommit med grattishälsningar och hejarop på inlägget är influencern Elsa Ekman, som själv nyligen gick ut med att hon och pojkvännen Sami Tahir väntar tillökning. Båda har nyligen postat inlägg om att de är “half baked”, alltså halvvägs igenom graviditeten, och Elsa Ekman hade ett alldeles underbart sätt att avslöja graviditeten på:

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Already playing 90s RnB for you

Ett inlägg delat av ELSA EKMAN (@elsaekman)

Grattis till alla inblandade, säger vi på Metro Mode!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!