Nöje

Bachelor 2023: Här är allt vi vet om Bachelor-killarna Stephane Frick och Rasmus Allard

Bachelor är tillbaka hösten 2023 med två nya singelkillar. Redan nu står det klart vilka som blir 2023-års Bachelor-killar: Stephane Frick och Rasmus Allard. Här är allt vi vet om killarna som ska försöka vinna årets Bachelordeltagares hjärtan.

Foto: TV4

Passion och dramatik väntar när två stiliga Bachelors ger sig ut i kärleksdjungeln. I ett vackert semesterparadis får de chansen att lära känna en grupp smarta och ambitiösa kvinnor och det bjuds på såväl heta dejter som chockerande rosceremonier.

Funderar du på att söka in till årets upplaga av tv-succén Bachelor Sverige? Här tar vi en titt på de två killar som letar efter kärleken i programmet i år.

Stephane Frick, 33 Stockholm

Foto: TV4

Stephane Frick är född och uppvuxen i Stockholm men har franskt påbrå genom sin pappa.
– Att dejta mig är dels fart och fläkt men det ska också finnas romantik och passion, säger Stephane Frick.

Vem är Bachelor-Stephane?

Stephane är en riktig äventyrare och älskar fysiska och mentala utmaningar. På sommarhalvåret ägnar han sig gärna åt down hill-cykling och på vintern blir det en hel del skidåkning. Tillsammans med sin mamma besteg de Kebnekaise, men på grund av tuffa väderförhållanden kom de inte hela vägen till toppen. Men det är ett äventyr Stephane bär med sig som ett fint minne. Att dyka är något han gillar och han har ett dykcertifikat för att dyka i vrak. Så klaustrofobi är inget problem.

Just nu jobbar han som kock på en krog i Stockholm och trivs med livet. Förutom att den sista pusselbiten saknas, någon att dela livet med.
– Jag är redo att hitta den rätta, fortsätter Stephane.

Stephane söker en tjej som har nära till skratt är orädd och gillar utmaningar.

Du kan ansöka om att dejta honom här!

Rasmus Allard, 29 Linköping

Foto: TV4

Rasmus Allard har tittarna kunnat följa i senaste säsongen av Bachelorette där han dejtade Olivia Birgersson, men nu dyker han alltså upp som en av singelkillarna i Bachelor 2023!

Rasmus Allard är 29 år och bor i Linköping. Rasmus växte upp i Linköping med mamma, pappa och hans stora idol, storasystern Sandra. Sandra är sex år äldre och fortfarande hans trygga punkt.

– Jag är en familjekär & ödmjuk kille som försöker vara så snäll som möjligt, säger Rasmus.

När Rasmus var 18 år blev han pappa. Dottern Nova är nu 10 år och han har henne varannan vecka.

– Vi har en stark relation och umgås mycket. Jag är väldigt stolt över henne.

Som person är Rasmus mån om att alla ska må bra och sätter andra först. Han är en snäll och romantisk känslomänniska.

Rasmus söker en trygg och positiv tjej som vill dela allt med honom. Någon som gillar att hitta på saker och lever ett någorlunda aktivt liv. Rasmus är redo för familjeliv och söker en tjej som är redo att dela livet med honom.  

– Jag vill att det här äventyret ska leda till den stora eviga kärleken.

Du kan ansöka om att dejta honom här!

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!