Nöje

Nu kan du ansöka till Bachelor – och om att bli Sveriges första Bachelorette!

Har du sett amerikanska Bachelorette och drömt om att vara singelkvinnan som står i fokus? Nu har du faktiskt chansen att göra just det – ansökan till den första Bachelorette Sverige är nämligen öppen i detta nu. Dessutom letar man fortfarande efter singeltjejer till årets The Bachelor, läs om båda programmen nedan!

Foto: Unsplash

Just nu är ansökningen öppen till årets upplaga av The Bachelor, där två ungkarlar står i fokus. Singeltjejer kan alltså ansöka om att vara med i årets The Bachelor och tävla om att hitta kärleken med Simon Lindström eller Sebastian Martinsson.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Bachelor 🇸🇪🌹 (@bachelorse)

Här kan du se mer om killarna och ansöka till The Bachelor, men det finns faktiskt en ännu mer spännande chans – i höst ska nämligen den allra första upplagan av Bachelorette Sverige sändas!

Redan nu är ansökan öppen om att bli årets, och Sveriges första, Bachelorette. Produktionsbolaget skriver i ansökningsformuläret att de gärna vill ha så många bilder som möjligt, utan såväl solglasögon och filter. Dessutom ser de gärna att du skickar in en kort videopresesentation av dig själv.

Inspelningen av Bachelorette Sverige förväntas ske under våren och försommaren 2021 och sändas i höst – kanske skulle du eller någon du känner vara perfekt i rollen? Här kan du läsa mer och här ansöker du om att bli Bachelorette Sverige!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Bachelor 🇸🇪🌹 (@bachelorse)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!