Nöje

Bachelor-Isa och Sias glädjebesked om relationen – har flyttat ihop

För några veckor sedan berättade Siamak Hatami och Isa Jallow att deras relation hållit i sig efter inspelningarna av Bachelor Sverige 2022 – och nu tar de nästa steg i sitt förhållande. “Vi är lyckligare än någonsin”, säger Jallow till Hänt.

Foto: Skärmdump TV4

Tidigare i år gjorde Siamak “Sia” Hatami Bachelor Sverige-historia då han valde att hoppa av programmet mitt under pågående säsong efter att ha funnit kärleken i deltagaren Isa Jallow. Innan han gav Jallow sin sista ros motiverade han valet för de andra tjejerna:

“Jag kom hit med förhoppningen om att hitta någon, som jag kan leva med efter det här. Det har varit min intention från första början. Jag känner det jag känner och nu när jag fått lite tid att landa i det känner jag att det är bara dumt att dra ut på det hela”, sa han.

Bekräftade relationen i november

Det skulle dock dröja månader innan Hatami och Jallow fick lov att berätta huruvida relationen hade hållit i sig efter inspelningarna. Så i början av november kom slutligen beskedet: paret hade lyckats hålla kärleken vid liv även på hemmaplan.

“När vi kom hem landade vi mer i att den kemin och elden vi kände där i Grekland fanns kvar och att det fanns något att bygga på”, berättade Sia när paret intervjuades i TV4 för några veckor sedan.

“Vi har lärt känna varandra på väldigt kort tid”, sa Isa. “Sådant tar tid, men vi njuter av att lära känna varandra. Sen får vi se vart vi är i framtiden.”

“Lyckligare än någonsin”

Nu rapporterar Hänt att paret har tagit sitt förhållande till nästa nivå. Under ett samtal på Idol-finalens röda matta berättar Isa och Sia att de ska flytta ihop.

“Vi har laddat upp inför kvällen genom att flyttpacka hela dagen”, säger Sia till tidningen.

“Vi har flyttat ihop! Vi har flyttat till Bromma”, bekräftar Isa, som även säger att det är skönt att kunna vara öppna med relationen:

“Nu är vi äntligen ute och kan vara publika med att vi är tillsammans, vi är lyckligare än någonsin.”

Foto: Skärmdump TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!