Nöje

Bachelor-Simon och Elvira firade nyår ihop – så ser deras relation ut idag

Simon Lindströms relation med deltagaren Elvira Svensson blev inte långvarig efter inspelningarna av Bachelor 2021, men häromveckan framkom det att de två hade firat nyår ihop – något som har fått många att hoppas på en återförening.

Foto: TV4

I 2021 års upplaga av Bachelor Sverige valde Simon Lindström att ge sin sista ros till deltagaren Elvira Svensson. Några månader senare framkom det dock att paret hade gjort slut, något som Simon berättade om i Efter fem:

“Det har varit svårt att dejta hemligt”, sa han. “Vi kände av en friktion och frustration, vi kom liksom inte framåt som par. Vi fick ju inte vistas offentligt. Man sitter under hela sommaren och trycker i en lägenhet, mer eller mindre.”

Firade nyår tillsammans

Trots uppbrottet verkar det dock som om det före detta kärleksparet står på god fot med varandra – faktum är att de till och med firade in det nya året för någon vecka sedan, något som framkommer i ett inlägg på Elviras Instagram-konto.

För Hänt berättar Simon om sin relation till Elvira idag:

“Vi har sedan Bachelor alltid varit goda vänner. När vi kom hem därifrån så var bland det första jag ville att hon skulle lära känna de som står mig nära. Det gjorde hon och så flyttade hon ju upp inte så långt efter. Eller ett halvår senare så det har gjort att hon har lärt känna många av mina nära och vise versa. Så vi hänger ihop i gäng så där”, säger han.

Däremot verkar en återförening inte vara aktuell i dagsläget:

“Som det är just nu tänker jag inte på att se henne som något annat än en vän”, säger han.

Foto: Instagram @elvirasvensson98

Nästa bild

Foto: Instagram @elvirasvensson98

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!