Nöje

Bachelor Sverige 2021: Är Sebastian och Ida tillsammans idag?

Nu vet vi vilka som fick de sista rosorna i Bachelor Sverige 2022, men hur står det egentligen till med förra årets kärlekspar? Så här gick det för Sebastian Martinsson och Ida Nordfors!

Foto:. TV4

Det var i finalen av Bachelor Sverige 2021 som Sebastian Martinsson valde att ge sin sista ros till Ida Nordfors:

“Hur jag än vrider på det, i mitt huvud och i mitt hjärta så kommer jag fram till en sak och det är till dig. Det är till dig jag vill erbjuda den sista rosen”, sa han då.

“Lyckligt lottad”

I ett klipp som har publicerats på Bachelor Sveriges Instagram-konto träffar programledaren Malin Stenbäck åter Sebastian och Ida för att fråga hur det har gått för dem. De berättar att deras känslor för varandra inte har svalnat sedan inspelningarna – tvärtom:

“Vi var ju jättekära där i slutet men nu är vi nog ännu mer kära”, säger Ida.

Sebastian håller med:

“Ja om man jämför med där i slutet så var det som en liten gnista i jämförelse med vad vi har nu. Nu är det fyrverkerier och det blir bara bättre och bättre. Jag är så lyckligt lottad att jag har fått träffa Ida.”

Gjorde slut efter inspelningarna

För fjolårets andra Bachelor-kille Simon Lindström gick det tyvärr inte lika bra. Han valde att ge sin sista ros till deltagaren Elvira Svensson, men förhållandet tog slut när paret kom hem till Sverige:

Foto: TV4

“Det har varit svårt att dejta hemligt”, sa Simon i en intervju i Efter fem i november 2021. “Vi kände av en friktion och frustration, vi kom liksom inte framåt som par. Vi fick ju inte vistas offentligt. Man sitter under hela sommaren och trycker i en lägenhet, mer eller mindre.”

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!