Nöje

Bachelor Sverige 2022: Så gick det för Christoffer Levi och Alicia Ärleskog

Hur gick det egentligen för Christoffer och Alicia efter inspelningarna av Bachelor Sverige 2022? I en intervju med TV4 får vi reda på hur parets relation ser ut idag.

Foto: TV4

Medan Siamak “Sia” Hatami hoppade av inspelningarna av Bachelor Sverige 2022 då han fann kärleken i deltagaren Isa Jallow tyckte Christoffer Levi att valet mellan tjejerna var desto svårare. I finalen valde han till slut att ge sin sista ros till Alicia Ärleskog, som överlyckligt tog emot den.

“Blev inte så bra”

I en intervju med TV4 framkommer det att Christoffer och Alicia spenderade några dagar på Kreta tillsammans innan de reste hem till Sverige, men väl hemma insåg de snabbt att deras jobbscheman gjorde det svårt för dem att ses.

Även om Christoffer menar att det sista han ville var att relationen skulle rinna ut i sanden så dröjde det två veckor innan de sågs på nytt. Vid mötet berättade han för Alicia att han hade känslor för henne:

“Det kändes bra. Jag kände att nu är jag kär. Men det blev inte så bra, vi sågs ju inte mer”, säger han.

Trots Christoffers bekännelse valde Alicia att avsluta relationen, ett beslut som kom som en chock för honom. Idag står de visserligen på god fot med varandra, men de har endast haft kontakt via sms sedan den sista studioinspelningen sommaren 2022.

“Jag respekterar henne och tycker hon är en jättefin tjej”, säger Christoffer om Alicia. “Jag är glad att vi har en dialog idag och att vi kan minnas ett fantastiskt och unikt äventyr. Jag unnar henne allt gott.”

Kärleken har han inte gett upp hoppet om:

“Jag hoppas på det mer än någonsin”, säger han, och tillägger senare: “Jag är väldigt sugen på att dejta igen.”

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!