Nöje

Bachelor Sverige: Elvira Svenssons nya kärlek efter Simon Lindström

När Simon Lindström valde Elvira Svensson i finalen av Bachelor Sverige 2021 var lyckan total – men tidigare i november meddelade paret att de gått skilda vägar. Nu har Elvira Svensson träffat en ny kärlek.

Foto: Instagram @elvirasvensson98/TV4

Simon Lindström var en av killarna i Bachelor Sverige 2021. I säsongens sista avsnitt gav han sin sista ros till Elvira Svensson. Men när paret kom hem till Sverige tog relationen slut – Simon berättade i Efter Fem förra veckan att det var svårt att “dejta hemligt”:

“Vi kände av en friktion och frustration, vi kom liksom inte framåt som par”, sa han om uppbrottet. “Vi fick ju inte vistas offentligt. Man sitter under hela sommaren och trycker i en lägenhet, mer eller mindre.”

Har funnit kärleken igen

Nu verkar det som att Elvira Svensson åter har funnit kärleken, denna gång i Andre Mikaelsson som hon har dejtat ett tag. Elvira har berättat om sin nya relation för Hänt:

“Vi har medvetet legat lågt kring vår relation men antog att det skulle komma fram förr eller senare. Vi dejtar och har gjort ett tag. Vi trivs väldigt bra i varandras sällskap och har roligt tillsammans så vi får se var det leder”

Källa: Hänt

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!